Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A surgossegi fogamzasgatlo...

A surgossegi fogamzasgatlo Escapelle vagy Rigesoft bevetele utan maradt valaki terhes?

Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 07:46
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Azt ne mondd h olyan... voltal h mind a kettot bevetted ( kulonben mert kerdezted volna igy?)
2017. aug. 24. 07:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem. Barmelyik bevétele utan maradt valaki terhes?

Az escapelle utan gyakran azt olvasom hogy nem, de a Rigesoft bevetele utan volt aki megis teherbeesett ugy olvatam itt a gyakorikon.

Tapasztalatokra lennek kicancsi hogy mennyire hatasos?

2017. aug. 24. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Hat nagyon remelem.h nem vettel be kettot egyszerre. Amugy en escapellet szedtem be 1x akkor rendesen megjott időre és kész. Nem lettem terhes
2017. aug. 24. 08:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Escapellet azedtem be kb 3 szor ..renben volt minden.
2017. aug. 24. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha túl késön - a 72. óra közelében - veszi be valaki, akkor nem minden esetben hatásos, egyébként az elsö 36 órában használva kizárt a terhesség.
2017. aug. 24. 08:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Lehet az Escapelle jobb lett volna az 1,5 ml ot tartalmaz , a Rigesoft 0,75 mg -ot 1-1 tabletta.

Ha van mas tapasztalat a Rigesoftal kapcsolatban irjatok

2017. aug. 24. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ciklus végén voltunk együtt, 30 óra után vettem be az escapellét, felesleges volt...

4 éves a lányom

2017. aug. 24. 10:51
 8/8 anonim válasza:
nálunk tegnap történt meg a baleset, éjfélkor vettem be az első, ma délben pedig a második tablettát. Kicsit félek hogy felborítja a ciklusom, mivel nekem nagyon rendszeres volt, 28 napra mindig megjött.
2017. aug. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!