Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy terhes vagyok...

Létezik, hogy terhes vagyok de a tesztem még negatív?

Figyelt kérdés
A kalkuláció szerint csütörtökön lehetett volna tesztett csinálni de mivel türelmetlen voltam ma csináltam. Vannak terheségre utalo jeleim de nem tudom, hogy valosak vagy csak bebeszélem magamnak. Járt már valaki igy?
2010. máj. 25. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Lehetséges. De az is, hogy nem.
2010. máj. 25. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
tesztelj egy hét múlva újra, ha még túl korai a terhesség, akkor a Hcg szint alacsony és negatív lehet a teszt
2010. máj. 25. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a HCG még nem érte el a kimutatható szintet, akkor nyilván negatív lesz a teszt.
2010. máj. 25. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
ha jeleid vannak, azt a hcg jelenléte okozza, ezért a tesztnek ki kéne mutatnia. próbálj türelmesebb lenni, mert így csak csalódni fogsz. mint ahogy most is, már túl vagy egy negatív teszten. amíg nem késik, ne foglalkozz vele. legalább ha már késni fog, lesz egy szép erős két csíkos teszed. nem egy halvány, amit megint csak lehet találgatni, hogy vajon ott van-e a csík
2010. máj. 25. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha a hcg szintem alacsony atol még a szervezetem jelezhet terheséget? Vagy csak bebeszélem magamnak?
2010. máj. 25. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:

A terhesség korai tünetei pontosan megegyeznek a közelgő menstruáció tüneteivel, nem lehet őket egyértelműen különválasztani. Aminek még ennél is nagyobb jelentősége van, az a psziché. Mivel akarod a terhességet, akarod az azt megerősítő tüneteket is. A tünetek szubjektívek és nagyrészt pszichésen produkálhatóak (émelygés, szagundor, szédülés, fáradtság, stb.) ezért bizonyító erejük vajmi kevés.

Legyél még egy kis türelemmel, hamarosan ki fog derülni, hogy mi van. Próbáld magad nem beleélni semmibe, nehogy csalódás legyen!

Drukkolok, hogy baba legyen!

2010. máj. 25. 14:40
 7/7 anonim válasza:

Mi lombik programosak voltunk, és nem bírtunk magunkkal mi sem ... már a második kört róttuk és a teszteken sehol semmi. Az orvosi vizsgálaton 2 percig sírtam mikor a doktornő elmondta, hogy kimagasló a HCG szint a feleségemnél. (Életem egyik legszebb pillanata volt.)

De miért nem látszott a teszten?

A mintát a vizelet második harmadából ajánlott venni ...

Hazamentünk és voilá!!

2010. máj. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!