Létezik, hogy terhes vagyok de a tesztem még negatív?
A terhesség korai tünetei pontosan megegyeznek a közelgő menstruáció tüneteivel, nem lehet őket egyértelműen különválasztani. Aminek még ennél is nagyobb jelentősége van, az a psziché. Mivel akarod a terhességet, akarod az azt megerősítő tüneteket is. A tünetek szubjektívek és nagyrészt pszichésen produkálhatóak (émelygés, szagundor, szédülés, fáradtság, stb.) ezért bizonyító erejük vajmi kevés.
Legyél még egy kis türelemmel, hamarosan ki fog derülni, hogy mi van. Próbáld magad nem beleélni semmibe, nehogy csalódás legyen!
Drukkolok, hogy baba legyen!
Mi lombik programosak voltunk, és nem bírtunk magunkkal mi sem ... már a második kört róttuk és a teszteken sehol semmi. Az orvosi vizsgálaton 2 percig sírtam mikor a doktornő elmondta, hogy kimagasló a HCG szint a feleségemnél. (Életem egyik legszebb pillanata volt.)
De miért nem látszott a teszten?
A mintát a vizelet második harmadából ajánlott venni ...
Hazamentünk és voilá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!