Terhes lettem fogamzásgátló mellett? Help!
10
Mindenki azt mondja hogy szedte a gyógyszer minden szemét. Maradjunk ennyiben.
Kérdező te nem vagy terhes, mástól hánytál. És a gyógyszermentes napokon is véd a tabletta. 10 óra alatt sokkal több gyógyszer is felszívódott volna. Teendőd nincs, terhes nem vagy.
Mondjuk ha reggel úgy ébredsz hogy rosszul vagy, a SZÉNSAVAS ÜDÍTŐ pont a lehető legrosszabb választás :)
Ittál volna sima hideg vizet, lehet nem hánysz.
Amúgy meg ha nem voltál beteg, nem szedtél antibiotikumot, nem hánytál vagy ment a hasad és bevettél minden szemet rendesen akkor kizárt. Benyalhattál valami bacit.
Bocsi az offért,de egy dolgot nem értek:
21 napig kell szedni a bogyót,és jön a 7 napos szünet..hogy van akkor az,ha 21 nap bármelyikén akár csak 1 szem is kimarad akkor már nem véd a tabletta (mert kiürül a szervezetből) de a gyógyszer szünet 7 napján keresztül bevétel nélkül is véd?? Szerintem a 7 napos gyógyszerszünet azért ,,véd,, mert akkor jön meg,a nő akkor vérzik és menzesz alatt nem szokás szexelni,így ha abban a 7 napban nem él szexuális életet (mivel vérzik) nem is lesz terhes.Nem?? Tehát aki a gy.szünetben (menzesz alatt) szexel,az lehet terhes.Vagy nem?
13#-as vagyok:
mert itt 14#-es a legtöbb ember nem gondolkodik csak azt szajkózzák amit beléjük súlykoltak.Én néha azért el szoktam gondolkodni dolgokon.
"Szerintem a 7 napos gyógyszerszünet azért ,,véd,, mert akkor jön meg,a nő akkor vérzik"
Azért nem feltétlenül. Én pl csütörtöki napon veszem be az utolsó bogyót, de a havi csak hétfőn jön meg. És igen, véd.
Azt meg senki nem mondta hogy ha kihagysz 1-et akkor tuti terhes leszel. De azért ne mond már nekem, hogy ugyan az ha van benned 5 szem bogyó a hónapban vagy "hó vége van" és beszedtél egy egész levelet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!