Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? Élőben...

Megnéznétek a tesztem? Élőben jobban látszik.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. aug. 22. 07:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8-as.. ne hasonlítsd össze a tiedet a kérdezőjével, mert a tieden látszik a második csík, a kérdezőjén sajnos semmi.

Kedves kérdező, ez negatív, ilyen teszteken már láttunk második csíkot baba nélkül ami nagyon halvány volt, a tieden hiába nézem nincs második csík...

Ha mensi napján vagy vagy utána akkor biztos, hogy negatív, ha esetleg pár nappal nem várt előtt vagy, akkor talán még lehet esély, de ettől független ez a teszted negatív.

2017. aug. 22. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:
X-epil teszt? Nekem folyton ilyen lett, még akkor is, amikor próbaképpen csak sima csapvízbe raktam.
2017. aug. 22. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!