Egy hete késik a menszeszem, feszül a mellem, nincs étvágyam, csak a folyadék kell, hányingerem is volt a kávétól. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A helyzet az,hogy már egy hete késik a mesesem megcsináltam a tesztet ami negatív lett.:((!4.5 év után a héten álltam újra munkába rengeteg idegeskedéssel stresszel félelemmel párusult.Miután megismertem az új környezetet már elmultak ezek a "tünetek" és már csak a saját testemre figyelek, feszül a mellem főleg oldalt egyálltalán nincs étvágyam csak a folyadék kell és már a vizet is úgy iszom mint akinek kötelező pedig eddig nem szerettem,ma reggel hányingerem lett a máskor imádott kávémtól,és néha majd elalszok fél óra múlva meg akár a dizsit is bevállalnám.:)Szerintetek nálam az újtól való félelem hozza magával ezeket a változásokat vagy érdemes még egy tesztet csinálnom.Voltatok már hasonló helyzetben?2007. nov. 24. 08:41
1/2 anonim válasza:
szia,
hát szerintem mindenképp menj el dokihoz,mert van rá esély.én kóla függő voltam,napi 5-6x 3-5 deci(attól függ melyikre volt pénzem a suliba),de rengeteget ittam,és mikor terhes lettem rosszul voltam a kólátol.inkább az orvost kérdezd ha a teszt nem mutatja,de szerintem van rá esély.
2/2 anonim válasza:
szió
hát....nálam is igy kezdődött.10kor alig birtam felkelni-a férjemet meg kiküldtem a kedvenc salátámmal a másik szobába,mert a szagától is rosszul lettem.persze lehet a stessztől-bár nekem akkor a fejem szokott fájni.te ismered magad.a mellfeszülés,meg ilyesmi a menszesz kezdete is lehet.remélem örülnél egy babának-a mhely miatt pedig ne aggódj.lehetnek a hormonok is.
minden jót kivánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!