Nagyon félek. Terhes lennék?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és 4-5 napja fáj a mellem és nől,feszül stb. a párommal sokszor szeretkezek. Terhes vagyok? Vagy csak úgy döntött a mellem hogy elkezd nőlni? :( nagyon félek miért csinálja ezt, pontosabban attol félek hogy teherbe ejtett a párom :( segítsetek kérlek..2017. aug. 20. 13:11
11/14 anonim válasza:
Nem jó otlet gumi nélkül berakni, de azért egy ilyen alkalomból nincs nagy esélye a terhességnek. A melled pedig természetesen nőhet, mivel csak 16 éves vagy. Terhestünet, így a mellek duzzadása is, csak a menzesz kimaradása után van, előtte nincsen semmi, ne parázz.
12/14 anonim válasza:
Tesztet hiába csináltattok vele, még korai.
13/14 anonim válasza:
Ha a jövő hét végéig sem jön meg, akkor elkezdhetsz aggódni, hogy terhes vagy.
14/14 anonim válasza:
Sztem nem vagy terhes! Nyugalom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!