Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet két nappal korábban a...

Lehet két nappal korábban a peteérés? Előfordulhat hogy terhes maradtam?

Figyelt kérdés
11.én voltunk együtt. a sperma 72 óráig életképes vagyis 3 napig. 16.-án kellett volna a peteérésnek lennie, 32 napos ciklusom van.Előfordulhat hogy ez már 14.-én megtörtént és esetleg a 11.-ei aktus után terhes maradtam? Nem védekeztünk és igen belém élvezett. Mikor érdemes tesztelnem? (Kicsit émelygek de nem hinném hogy ettől mert még korai lenne)
2017. aug. 19. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:

A sperma 3-4 napig képes életben maradni maximum, tehát egyáltalán nem biztos, hogy annyi ideig is fog.

Peteérés a kiszámolt nap környékén bármikor lehet, pár nappal előbb, vagy később is, sőt néha egy-két hetet is csúszhat, ezért van olyan, aki a menzesz közben, vagy közvetlen előtte-utána esik teherbe.

Tesztet legkorábban a kimaradt menzesz napján, vagy az aktus után nagyjából 14 nappal lehet csinálni, előtte felesleges, tünetek is csak ekkor kezdödnek, mert ekkorra van annyi hcg a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, a teszt is ezt a hormont mutatja ki.

2017. aug. 19. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
A peteérés nem gép módjára történik.
2017. aug. 19. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ohh, ha így tudod, hogy mikor van peteérésed miért pont akörül játszotok ezzel? Egyébként bármi lehet. Egy kalkulátor simán írhatja nálad a 11-ét termékeny napnak. Szerintem lehetsz terhes. Persze nagy csoda, mikor elsőre összejön, de attól meg lehet.
2017. aug. 19. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért nem voltunk együtt akkor mert férjem 12.én hajnalban indult külföldre dolgozni. És nem tudom pontosan mikor volt peteérésem csupán az átlagból indultam ki. Nagyon kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni. Második fiammal menzesz előtt négy nappal estem teherbe.
2017. aug. 19. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a fiaddal a menzesz előtt estél teherbe 4 nappal, akkor te pontosan tudod a választ a saját kérdésedre.
2017. aug. 19. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem maradtál terhes, maximum lehetsz. De majd a mensikor megtudod.
2017. aug. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!