Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély terhességre?

Van esély terhességre?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek késik... 2 napja... Álltalában pontosan megjön, de most nem. Tünete sincs, hogy megjönne. kicsit több mint 2 hete feküdtünk le, óvszerrel. 100%, hogy nem szakadt ki. Nem benne mentem el, kihúztam mielőtt elsült volna. Őt teljesen nem érdekli, hogy késik, én viszon idegeskedek nagyon. Tegnap reggel görcsölt, de áttment és semmi. Van esély rá? Nem lenne jó, mert még mindketten tanulunk...

F/19

2017. aug. 18. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2017. aug. 18. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Már valószínű kimutatná a terhességi teszt, ha terhes reggeli első vizeletből. De nem tartom valószínűnek, hogy az.
2017. aug. 18. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Nincs, igy semmi esely. Nyar van, dogmeleg bnod meg fiatal. Biztos a hormonok miatt.

En mar megtanultam nem panikolni ilyenkor. Meg akkor se ha terhessegi tuneteket produkal. :d

2017. aug. 18. 16:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi... Igaz sose állt be neki teljesen... De mostanában elég pontos volt.. Nekem ez nem tetszik, enni sem tudok rendesen, meg aludni se... Nemtudom, hogy tud ennyire nyugodt lenni...
2017. aug. 19. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, ne aggódj! Velem is volt hasonló, de nem lesz semmi baj. A női szervezet nem egy gépezet hogy mindig pontosan megjöjjön, sok minden befolyásolja.
2017. aug. 19. 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

figyelj. barátnőm menstruáció előtt két héttel folyamatosan pisilni járt, mellfeszülés, hasfájás stb és 6 napot késett neki pedig előtte pontosan jött meg neki.

konkrétan remegtem egész nap, ő nyugodt volt.:D majd megjött neki.

Pár nap késés az lfsz. majd ha több mint egy hetet késik akkor is max egészségügyi gondok lesznek semmi több.

2017. aug. 19. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:
írj majd, hogy mi volt :)
2017. aug. 19. 16:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Megmutatta a kisfüzetét, ahol írja ezt, és mutatta, hogy ne pattogjak ezen. Márciusban 1 hetett késett, előtte 5 napot... Csak akkor nem tudtam erről. Ez megnyugtatott kicsit, de remélem, hogy minél hamarabb megjön.
2017. aug. 19. 20:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Légyszi valaki :( Most ez jó, vagy rossz? Fáj, görcsöl, köldök környékén. Nagyon, így még soha. Mi lehet ez? Mellei is érzékenyek, igaz nem annyira. Szerintetek? :(
2017. aug. 20. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti hogy lassan megjön.. ha a tehresség miatt lenne érzékenyebb a melle akkor azt már 100% hogy kimutatá a teszt. Nyugodj meg.
2017. aug. 20. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!