Van esély terhességre?
Barátnőmnek késik... 2 napja... Álltalában pontosan megjön, de most nem. Tünete sincs, hogy megjönne. kicsit több mint 2 hete feküdtünk le, óvszerrel. 100%, hogy nem szakadt ki. Nem benne mentem el, kihúztam mielőtt elsült volna. Őt teljesen nem érdekli, hogy késik, én viszon idegeskedek nagyon. Tegnap reggel görcsölt, de áttment és semmi. Van esély rá? Nem lenne jó, mert még mindketten tanulunk...
F/19
Nincs, igy semmi esely. Nyar van, dogmeleg bnod meg fiatal. Biztos a hormonok miatt.
En mar megtanultam nem panikolni ilyenkor. Meg akkor se ha terhessegi tuneteket produkal. :d
figyelj. barátnőm menstruáció előtt két héttel folyamatosan pisilni járt, mellfeszülés, hasfájás stb és 6 napot késett neki pedig előtte pontosan jött meg neki.
konkrétan remegtem egész nap, ő nyugodt volt.:D majd megjött neki.
Pár nap késés az lfsz. majd ha több mint egy hetet késik akkor is max egészségügyi gondok lesznek semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!