Lehet esély rá, hogy terhes legyek?
Július 16-án volt menstruációm. A következőt most augusztus 12-re vártam, de sehol semmi. Már nem tudom pontosan aznap vagy másnap valami barnás pirosas lett a bugyimon. De nem sok... Épp hogy valami.
A hasam az tegnap 17-én kezdett el szúrkálni, meg a hasam szélén lent. Meg a derekam egy picit megfájdult. A fejem szokott fájdogálni, meg sűrűn járok wcre. Szédülni is megszoktam, dehát az máskor is jelen volt nálam.
Olvastam, hogy aki terhes annak érzékennyé válhatnak a mellbimbói és sötétebb tónusú lesz, de nekem se nem sötétebb se nem érzékeny. Hányingerem sincs. Attól még összejöhetett a baba?
Még nem teszteltem. Gondoltam várok vasárnapig. De csak azért mert már hónapokkal ezelőtt azt hittem az vagyok, már a férjem is kezdett boldog lenni, aztán jött a nagy csalódás. Most viszont nem szóltam neki, gondoltam várok vasárnapig, nem is idegeskedem, meg nem is merek reménykedni a gyerekben, nehogy csalódás legyen a vége.
Már egy éve próbálkozunk, de semmit nem szedtem soha, ami megzavarhatná a ciklusaimat. Hónapok óta figyelem és napra pontosan mindig megjött, de most semmi egyelőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!