Felek, nehogy teherbe essek. Ennyitol lehet? Eltelt a 28 nap tegnap, hogy beteg kellett volna legyek,es nem vagyok. Ovszert hasznaltunk, de elotte pettingkor hozzaert a nemi szerve az enyemhez egy kis ideig.
Nem, ne aggódj. Ha csak hozzáért nem jelenti azt hogy beléd jutott bármi is, és sztem ha ő mondta h semmi sem jött akkormeg tényleg ne félj.
Ami a 28 napot illeti: Mióta menstruálsz? Nem hiszem h még soha sem késet. És ha ideges vagy fog is még, lehet akár h több mint egy hetet. Velem már oan is előfordult h kimaradt egy havi, de nem volt semmi bajom, terhes sem voltam.
Most volt az első alkalom? Mert akkor simán lehet h késik. te meg még ráteszel az idegeskedéssel.
Ha 2 hét múlva sem jön meg csinálj egy tesztet de szerintem felesleges aggódnod!
Nem volt elso alkalom. Csak elso volt ilyen teren h erintkezzen igazan vedekezes nelkul, es megijedtem. amugy szokott kesni, de ott a felelem, mert nem erzem a betegseg tuneteit.
De koszi a valaszt.
Áljunk meg!
Szextől hogy lehet az ember beteg?Már nem azért de ott baj van ha te beteg szoktál lenni.Akkor sürgősen keress fel egy háziorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!