Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha szerdai...

Lehetek terhes ha szerdai napon kellett volna megjönnie és az előtt vasárnap kevéske barnás folyás kezdődött, ami kb 3napig tartott, aztán nem jött meg és már 4 napja késik?

Figyelt kérdés
Mindig szinte órára pontosan jött meg.Ilyet még nem tapasztaltam.Egyébként szedek fogamzásgátlót.
2008. okt. 19. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges :D Nem tervezett baba ? :(
2008. okt. 19. 12:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tervezett,vagyis csak majd a későbbiekben,de most még nem szeretnénk,előbb az anyagi hátteret akarjuk megteremteni,viszont sokszor hallottam már olyat h gyógyszer mellett teherbe esett valaki.aggódok is!
2008. okt. 19. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Könnyen lehet, hogy terhes vagy. Az a barnás folyás lehetett a beágyazódás jele. Szerintem vegyél egy tesztet, és ki fog derülni.

-Macska-

2008. okt. 19. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és a furcsa h menstruáció előtt mindig fájnak a melleim,és most egyáltalán nem fájtak,azok a "tünetek" amik előtte szoktak lenni nem voltak,de ugye nem is jött meg,szóval mostmár tényleg kezdek aggódni,minden vágyam és álmom egy baba,de most nem lenne a legszerencsésebb,ráadásul kiadom a sok pénzt a gyógyszerért s teherbeesek????
2008. okt. 19. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is szedtem fogamzásgátlót, mindig minden rendben volt. Aztán egyszer csak késett egy napot, kettőt, a harmadikon már kissé ideges voltam, a negyediken teszteltem. Pozitív lett. Szóval az az 1% bárkivel megeshet, amit a megbízhatóságnál rizikóként szoktak feltüntetni.

-Macska-

2008. okt. 20. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!