Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázás mit jelenthet? Késik...

Barnázás mit jelenthet? Késik még?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, de ugyanúgy rendbe jött meg, nem volt semmi felborulás. 28-30 naponként jött meg, de már hosszabb ideig tartott, nem ugy mint a bogyók alatt. Elmúlt most hónap elején, lefeküdtünk párszor a barátommal(gumival), de nem tapasztaltuk hogy baj lenne. Nem szakadt, nem egyből vágtuk ki a kukába, nem maradt bennem és hasonlók. Utána mivel elment nyaralni a barátom hosszabb időre nem feküdtünk le, és mire hazajött akkor kellett volna megjönnie de semmi nem volt. nagyjából már két hét fele késik, feszül a mellem görcsöl a hasam több napja, és 1-2 napja barnás folyásom van. Gyógyszer mellett volt barnás folyásom ami a mensi előtt kezdődött mindig 2-3 nappal, viszont amióta leálltam nem volt ilyen "előjel". Félek hogy ez ugye nem valami terhességi el?Görcsölök továbbra is , de csak ez a barna cucc jön, mintha sz*ros lenne a bugyim.. nagyon fusztrál a dolog, vegyek tesztet?

Nem tudom hogy ez mire utalhat, de eléggé ideges vagyok lehet csak a gyógyszer utólagos kihatása.. de azon gondolkoztam h h lehetnék terhes hisz mindent rendben találtunk. utánanéztem és elvileg lehet mikroszakadás amin észre se vesszük h baj történt és nem folyik ki nem tudom mennyi az esély erre. Ti mit gondoltok mi lehet?

22L

2017. aug. 3. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet.
2017. aug. 5. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Na?
2017. aug. 8. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!