Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kecskemétiek! Jó nőgyógyászt...

Kecskemétiek! Jó nőgyógyászt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Már évek óta dr Bíróhoz járok vizsgálatra és fogamzásgátlás ügyben. Hamarosan azonban babát szeretnénk, de Ő már nem vállal szülést. Így arra gondoltam, váltanék, és már a terhesség elejétől ahhoz az orvoshoz járnék, akinél majd szülhetek is. Olyan megbízható, nagy szakértelmű orvost keresek, aki mindemellett kedves, megértő, nyugodt és türelmes is lehetőleg.

Ha van, lehetőleg a tapasztalatotokat is írjátok le!

Köszi!

2010. máj. 23. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bakó doktor. Nála szültem. Jófej,jó szakember,fiatal,tehát nem befásult.
2010. jún. 1. 13:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Húúúú.... Köszi! Hol rendel? Elérhetőség?

Egyébként én is valaki fiatalra gondoltam, az idősebbek már nem túl lelkesek és sokszor csőlátásúak is....

2010. jún. 1. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Dr. Szabó Gábor, főorvos, a barátnőim járnak hozzá, nagyon normális. Én dr. Seregély Attilához járok, laza pasas, kissé elfoglalt, de velem mindig rendes és figyelmes volt. Nagyon a biztonságra megy a szülésnél, amit én nagyon fontosnak tartottam.
2010. jún. 1. 13:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Neked is köszi! Hol rendelnek ők?
2010. jún. 1. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én dr. Nagy Károly mellett teszem le a voksom. Mind meddőség, mind teherbeesés, szülés kapcsán nyugodtan fordulhatsz hozzá. Kedves, nyugodt, türelmes orvos.

Én hozzá jártam, mivel nem sikerült teherbe esnem, neki köszönhetően ma már 2 éves múlt a kisfiam. Hozzá jártam végig, a szülést is ő vezette le. Ha írsz privátot,megadom a telefonszámát, de különben a Hosszú utcán a Dokicentrumban rendel.

2010. jún. 1. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:

13:58-as vagyok.

Én személy szerint a Bakó dr. nem javaslom, mivel egy ismerősömmel nagyon érdekes dolog derült ki. Persze gondolom más orvosra is vannak pro- illetve kontra érvek, de ez nálam azért kiütötte a biztosítékot.

Kisbabát szeretett volna az ismerősöm, sikerült is teherbe esnie, de a Bakó doktor uh-ján azt állapította meg, hogy elhalt a baba. Befeküdt a kórházba, és a kaparás előtt csináltak egy uh-ot, ahol megkérdezték tőle, hogy miért akarja elvetetni a babát. Ekkor kiderült, hogy semmi baj nincs, csak az orvos uh. gépe romlott el. Ekkor azonnal orvost váltott az ismerősöm, végül dr. Nagy Károlyhoz járt, nála szült (tőlem teljesen függetlenül). Ekkor még csak látásból ismertük egymást az ismerősömmel. Most szeptemberben különben 2 éves lesz a kislánya, és szerencsére semmi baja.

Persze akad több olyan ismerősöm, aki a Bakó dr.-hoz járt, nála szült, de ez az eset kapcsán én nem szívesen mennék hozzá.

Remélem nem baj, hogy ezt leírtam, de hidd el, hogy mindenkinek a saját orvosa a legjobb.

2010. jún. 1. 14:05
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Természetesen kíváncsi vagyok pozítívumokra és negatívumokra egyaránt. Tudom, hogy egyik orvos sem tökéletes és mindenki bakizik (Bár ezen a területen ennek elég nagy súlya van), de nyilván vannak gonosabb, pozítívabb emberi vonásokkal rendelkező orvosok és flegma, bunkó dokik is sajnos....

Soha nem voltam Bírón kívül másnál,abszolút nincs tapasztalatom, így elég nehéz...

Én úgy gondolom, az elégedett anyuka és baba a legjobb reklám!

2010. jún. 1. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Csuka Ferenc: fiatal, szerény, kedves, segítőkész. Tudok tel. számot küldeni.
2010. jún. 1. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Seregély doktor a Rákóczi u. 5. szám alatt rendel, délelőtt van ott egy aszisztens, ő biztos segít időt egyeztetni. Szabó főorvos rendelőjét nem tudom hol van.
2010. jún. 1. 21:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. jún. 2. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!