3. napi hormonsor és clostilbegyt?
holnap megyek 3. napi hormonsorra. Le kell most vetettnem, mert megyünk a kaáliba és már régiek a leleteim.
A helyzetet viszont bonyolítja, hogy inszemezünk is közben.
Előző 2 ciklusban szedtem clostit, kaptam tüszőrepesztőt és szedtem progeszteront is.
Ebben a ciklusban inkább hagyjam ki a clostit, és úgy vetessen le a hormonsort?
Vagy szedjem a clostit, és úgy is le lehet venni a hormonsort?
Azt mindenképpen fogom mondani, hogy milyen körülmények között lett levéve a vér, de mivel a clostinak egyébként is nyújtott hatása van, nem tudom, ebben a hónapban szedjem-e vagy sem.
Természetesen az orvost is megkérdezem, inkább tapasztalat érdekelni, hogy volt-e valaki hasonlóan mint én?
ja, annyit hozzátennék, hogy closti nélkül is van ovum, megreped magától a tüszőm, csak a több tüsző érdekében kaptam gyógyszert. A progim is teljesen jó, azt az inszem utáni protokoll miatt szedem, de ha nem szedem, sem alacsony.
Szívesebben hagynám ki most a clostit, mert lett ugyan 3 tüszőm, de kb 4 cm-esek, megrepedtek, de nagyon nehezen. Lehet nem is volt benne rendes minőségi petesejt... Closti nélkül megnő az az egy db hol a jobb, hol a bal petefészkemben ( felváltva), és 21-22 mm-esen magától meg is repedt, nem tudom, clositval miért nőtt meg ennyire.
Én azt javaslom hívd fel a Kaálit. Nekem minden ilyesmire válaszoltak tök kedvesen.
Nekem abban a ciklusban nem szabadott szedni semmit. (és azt sem értem minek szedetik veled, bár ez mellékes, de velem pont ezt csinálták, holott volt PÉ-m előtte is csak a clostyval 3 meg 4 pete érett meg óriásira feleslegesen hja meg egyszer 9 és egyből sem lett baba..)
Az inszeminációkat nem a kaáliban csináljuk, hanem meddőségi spec. nőgyógyásznál.
Igazából csak az 1. konzultációnk lesz majd a kaáliban, de oda már érvényes leletekkel együtt szeretnék menni.
4. inszemünk lesz ez, az elsőnél nem szedtem semmit, a 2. és 3. esetében én kértem, hogy növeljük az esélyeket, de félek, ezek az óriási tüszők nem jók, hiába van több.
Felhívom ma az orvosomat, és megkérdezem tőle is, de reggelre van időpontom a laborba, és most nem tudom, érdemes-e elmennem a vérvételre.
Inkább most tartanék szünetet clostival, ha sikertelen lenne ez is, akkor az 5-6. inszemet még megpróbálnánk.
de remélem a 4. alkalommal bár nekünk is szerencsénk lesz.
Igen sejtettem hogy azt nem a Kaaliban csináljátok, nekem is uigy volt.
Volt időpontom és közben inszemből még volt egy hónap (már nem emlékszem de mondjuk kb. március volt, júniusra lett vna a Kaaliba időpont és áprilisban még lett vna egy inszem)
Én simán felhívtam a Kaálit és ott megmondták mit hogy kell, mi náluka rendszer, mi az amit érdemes vinni, mit nem fogadnak el, mennyire kellenek friss leletek stb.. meg milyen gyógyszert szedhetek vagy nem szedhetek a hormonos vérvételnél.
Köszönöm, akkor felhívom a kaálit én is.
Most semmiképpen nem szedek akkor clostit, az inszemet nem szeretném halogatni, már így is annyi idő elment :(
No, ha esetleg valaki később rákeres erre a kérdésre, mert hasonlóan nem tudja mitévő legyen:
Felhívtam a kaálit. A closti nyújtott hatása miatt azt javasolták, hogy a 3. napi vérvétel előtt ne legyen clostis hónap.
Vagyis nálunk ez azt eredményezte, hogy most megcsináljuk a 4. inszemet, de closti nélkül és reméljük sikerülni fog :) és nem kell kaáliba se menni.
Aztán ha mégis megjön, még éppen lesz idő a 3. napit levetettni, és az már jó lesz, mert így a megelőző ciklusban már nincs closti.
;) ők tudják. És biztos szuperkedvesek vtak. a szegediben legalábbis velem nagyon kedvesek vtak.
Én azt kívánom neked úgy alakuljon mint nálunk :) spontán lettem terhes a konzult előtt a clostyk után :)
A próféta szóljon belőled :)
A 4. inszem utáni tesztelés környékén lesz a születésnapom aug végén, ez lenne a legcsodálatosabb ajándék, másra nem is vágyom.
Én a BP-i kaálit hívtam, itt is kedvesek voltak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!