Terhes lehetek?
Ne haragudj,de mit vársz,hogy majd 8.Dpo reggelén biztos eredményt kapsz? Ha van is baba akkor kezdi a beágyazódást,ergo még nincs kimutatható Hcg hormon.Jövőhét szombat még rohadt messze van,légy türelmes!
Tudom könnyű mondani,de én is jövőhét végére (nem) várom,még is türelmes vagyok és nem kajtatom magamon a tüneteket. Nekem is hol jobban,hol kevésbbé fájnak a mellbimbóim,viszketnek,vizes-krémes folyásom van,+ én hőt mérek minden reggel,de nem élem magam bele semmibe és eszemben sem jut még hogy teszteljek.
Türelem,és drukkolok!
Türelem. A teszt ráér szombat/ vasárnap reggel.
Ha most tesztelst, és negatív, csak hitegeted majd magad h csak azért mert korai volt...
Ha mos mégsem jött össze nagyobb lesz a cssalódás.
Várj még a teszttel
Mindkét gyermekemnél 9.dpo-n pozi volt a 10es tesztem.Most a 9.dpo-n semmi,10dpo-n jól látható pozitív a 10es netes teszten,ma van a 11.dpo és a DM-es expect teszt full pozitív.Az ovuteszt 11.napja volt pozitív.(Nekem így termelődik a hcg,nem mindenkinél van így,ezt tudni kell.)
Szóval igazából annyit tesztelsz,amennyit akarsz.Èn kísérletezős típus vagyok,ha nem is sikerül,legalább tudok róla.8-9.dpo-tól 10es teszttel lehet tesztelni,ha pontosan tudod az ovu napját.Ha biztosabbra akarsz menni,kb.a 12.dpo-t megvárod,vagy az elmaradást.😁
Nekem kb a 6-7.dpotól vannak erősebb derékfájásaim,görcseim,forrónak érzem a medencém,a többi szinte pms.Mostmár a mellem azért kicsit jobban érzem,de mostanában amúgy is igy volt.Remélem minden rendben lesz és velünk marad!:)
Kérdező kitartást és írd meg mi volt,akár priviben is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!