Ha kevés a vér mennyisége menszeszkor az azt is jelenti h nem simerülhet a beágyazódás, hiszen nem vastagszik meg a méhfal eléggé? Minden ciklusom pontos,29 napos, de a vérzés max.3 napig tart sosem tovabb.
4 hónapja próbálkozunk. Van peteérés, voltam UH-on, ill. Használok ovu tesztet is ami szépen mutatja, mégsem sikerült még eddig teherbe esni.
Tudom h ez még nem hosszú idő, de csak gondolkodom.rajta h mi lehet az oka.
Kérdezd a Nőgyógyászt.
Majd ha 1 év után se jön össze a baba akkor kell mind kettőtöknek kivizsgálásra..
A vérzés mennyisége és hossza nem jelent semmit nekem pco és ir-em van
4 hónapig nem jött meg aztán megjött következő hönapban már nem jött meg azt követő hónapban meg pozitív lett a teszt most van egy 7 hónapos kislányunk.
Akire 2 évet vártunk. Szoval nyugi ne görcsöljetek rá.
Nem, a vérzés erősségéből és hosszából NEM lehet következtetni a méhnyálkahártya (és nem a méhfal!) vastagságára. Az hogy sok vagy kevés vér kíséretével válik le, NEM a termékenység függvénye.
Ultrahanggal lehet csak meggyőződni, hogy kellő vastagságú-e.
(Egyébként sose volt erős vérzésem, mindig rövid volt, és az első gyerekünk elsőre összejött. 2 gyerek között még kevesebb lett a vérzésem, de ez se befolyásolt semmit, a második se váratott sokat magára, 3 hónapot).
Köszönöm szépen, kicsit megnyugtattatok!
Valóban: nyálkahártya :)
Gratula Nektek a babahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!