Hőmérőzés - tudnátok segíteni?
Valamo Fertility Frend vagy mi van telóra állítólag nagyon jó. Én a ciklus.hut es a tervezettbaba.hut használnom
Es nekem a doki azt mondta h digitalis jobb mert nem mindegy h 36,41 pl a hőd vagy 36,49... es h ne csipogasig merjem mert az popsiba mérésre vonatkozik. En 2-3 percig szoktam mérni nagyjábol. Valoban nagyon más eredményt kapok mint amit csipogasnal mutat!
Ciklus 1. napjától mérd, ugyanabban az időpontban, ugyanaddig.
A higanyos a legjobb, én a digit nem szeretem, de ha csak digit van, nem baj.
Amikre figyelj:
- ugyanakkor mérd
- ugyanaddig
- rögtön ébredés után
- előtte ne egyél, ne mozogjál ( pl ne kelljen átmenni a szoba másik végébe a hőmérőért)
- az alkohol emeli a hőt
- kb ugyanannyi ideig aludj éjjel, de min 5-6 óra!
- ciklus 1. felében kb ugyanannyia hő, ovu után pedig magas, nekem van,h ogy 37,2-re is felmegy, alaphőm 36,6.
Az a baj, hogy ha nem ciklus elejétől méred, nem tudsz mihez viszonyítani. 2-3 ciklus minimum kell, amit végig kell mérni, hogy megismerd a ciklusod.
hát nekem higanyos van, az tutira csak tizedet mutat, de ettől még lehet vkinek vmi spéci digitális :)
Nekem pl a szobamérlegem ilyen, el is keseredek, hogy nem 55 kg vagyok, hanem 55,9, magyarán 56 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!