Elszakadt az óvszer szex közben, a párom belém élvezet. Nem ovuláció közelben, menstruáció végén vagyok. Gondoljátok teherbe eshetek?
Igen,nem egy nő esett már a ciklusa végén teherbe!!
72 órás tabi a tuti.
BÁRMIKOR teherbe lehet esni, egyetlen nap nincs a nő ciklusában, amikor tuti nem, az esélyek persze erősen változnak.
Rendkívüli peteérés bármikor lehet s bármit csinál a méh nyálkahártyája épp, hisz a spermiumok bejutásától a beágyazódásik elég sok idő telhet el.
Olvastam már olyan szituról, ahol a nő kizárólag menses végén esett teherbe. Nagyot szívott, mert volt több abortusza, amíg csak alkalmilag tudott együtt lenni a párjával, de amint összeházasodtak s gyereket akartak s lazán ki tudták hagyni a mensest, képtelen volt teherbe esni. Ezt mondjuk nem értem, de érdekes sztori.
"Nagyot szívott, mert volt több abortusza, amíg csak alkalmilag tudott együtt lenni a párjával, de amint összeházasodtak s gyereket akartak s lazán ki tudták hagyni a mensest, képtelen volt teherbe esni. Ezt mondjuk nem értem, de érdekes sztori."
Én ezt hívom a sorsnak vagy isteni igazságszolgáltatásnak. Nem is érdemel gyereket az, aki abortuszra jár, ráadásul rendszeresen.
Szívemből szóltál kedves utolsó! 😉
Kérdező,akkor semmi probléma ha nem lenne gond egy baba.Drukkolok akkor,hátha összejött ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!