Mi lehet ez a rózsaszín folyás a 22. napon?
Szerintem a mindenfajta folyás gondolom a termékeny időszakodban a méhnyaknyákod..általában minden nőnek szokott lenni,többek között nekem is.
Viszont az állandó köztes vérzés,meg a barnázás,maszatolás az ovu utáni időszakban a mensiig nem normális dolog!Én mindenképp megmutatnám magam orvosnak.
Kedves Kérdező!
Laborból is és hogy nem estem teherbe. Peteérés volt, de gyenge. Clostyt kaptam rá, ami "erősebb" peteérést csinál. Első Clostys hónapban terhes lettem. Kistesót akartunk, ugyan az a pecsételés, szép görbe és elég hosszú luteális szakasz mellett. Megint Closty, megint első gyógyszeres hónapban terhesség, csak most kétpetéjű ikrekkel... 😊
Nagyon örülök, hogy nálad viszonylag könnyen ment.A sok elkeseredett próbálkozásról szóló történet mellett jó ilyen "siker sztori"-ról olvasni.
Akkor ezek szerint tényleg csak a babaprogram idején érdemes foglalkozni vele, persze amennyiben a nőgyógyászati vizsgálatok során nem találnak valamilyen szervi elváltozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!