Szerintetek valami gond lehet? Volt valakinek hasonlo?

Csak annyit kerdeztem, hogy jart-e mar igy valaki, tapasztalt-e hasonlot. Tudom, hogy orvoshoz kell menni, ezert megyek hetfon. Es sajnos ahogy a 10-es irja, altalaban szarnak az ember fejere kora terhesseg eseten. Nekem nincs sajat dokim, nem idopontra megyek es jelenleg 400km-re vagyok a lakohelyemtol. Ugyeletre itt nem megyek, mert akkor is elhajtottak, amikor konkretan majdnem megfulladtam. Kozoltek, hogy ez nem akut problema, pebtek du.volt es kozoltek h.keressem fel a haziorbost hetfon...
Tehat nem azt kertem, irjatok meg mi van, velem , hanem gondoltam valaki leirja , ha tapasztalt hasonlot.

En tapasztaltam ilyet, igen. Delutan barnazast, ahogy Te, es ugy voltam majd masnap elmegyek dokihoz. Hat ejszaka arra keltem, hogy verzek picit. Masnapra elveteltem.
Baratnomnel ugyanigy kezdodott, o AZONNAL dokihoz ment progeszteronert, neki sikerult megallitani a kezdodo vetelest es minden rendben lett, a barnazasa is elmult.
Ha a hetfot varod, akkor mar nem lesz miert orvoshoz menned. De legalabb jol elkuldted a bus francba azokat akik azert gyozkodnek, hogy menj orvoshoz meg ma!! Persze nem muszaj. Ha nem akarod megtartani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!