Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek valami gond...

Szerintetek valami gond lehet? Volt valakinek hasonlo?

Figyelt kérdés
1 hete es 2 napja kesik a menstruaciom. Mult heten hetfon, azaz nemvart elott 1 nappal facelle es predictor halvany, de egyertelmu pozitiv lett. Azota erosodott valamit, de cdak a predictor volt szinte egygorma eros 2 csikos. Facelle, Gabriel nem. Van okom aggodni? Elso terhessegemnel mar a nemvart napjan eros pozitiv volt. Szoptatok meg amugy. 2 het alatt 3x fordult elo minimalis vilagos barnas pecseteles. Dokihoz hetfon tudok csak menni. Attol felek , hogy esetleg "megallt" a fejlodesben a terhesseg es ezert nem lett egyforma eros egyik teszt sem.
2017. júl. 20. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#10-es, ez sajnálatos, de attól még te jártál el helyesen. A legtöbb helyen csinálnak UH-t, ellenőrzik nincs-e haematóma, írnak fel Rutascorbint, progeszteront, javasolnak C-vitamint, ilyesmi.
2017. júl. 20. 16:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Csak annyit kerdeztem, hogy jart-e mar igy valaki, tapasztalt-e hasonlot. Tudom, hogy orvoshoz kell menni, ezert megyek hetfon. Es sajnos ahogy a 10-es irja, altalaban szarnak az ember fejere kora terhesseg eseten. Nekem nincs sajat dokim, nem idopontra megyek es jelenleg 400km-re vagyok a lakohelyemtol. Ugyeletre itt nem megyek, mert akkor is elhajtottak, amikor konkretan majdnem megfulladtam. Kozoltek, hogy ez nem akut problema, pebtek du.volt es kozoltek h.keressem fel a haziorbost hetfon...

Tehat nem azt kertem, irjatok meg mi van, velem , hanem gondoltam valaki leirja , ha tapasztalt hasonlot.

2017. júl. 20. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

En tapasztaltam ilyet, igen. Delutan barnazast, ahogy Te, es ugy voltam majd masnap elmegyek dokihoz. Hat ejszaka arra keltem, hogy verzek picit. Masnapra elveteltem.

Baratnomnel ugyanigy kezdodott, o AZONNAL dokihoz ment progeszteronert, neki sikerult megallitani a kezdodo vetelest es minden rendben lett, a barnazasa is elmult.

Ha a hetfot varod, akkor mar nem lesz miert orvoshoz menned. De legalabb jol elkuldted a bus francba azokat akik azert gyozkodnek, hogy menj orvoshoz meg ma!! Persze nem muszaj. Ha nem akarod megtartani.

2017. júl. 20. 17:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.
2017. júl. 20. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem volt ilyen, nem erősödtek a tesztjeim, sőt halványodtak idő után és elment. Műtét sem kellett. Persze, barnázás, orvos, de sok helyen mint itt is, pozitív teszt után elmész egy ilyennel és elküldenek a búsba, hogy ilyenkor a természet végzi a dolgát... Elmondanám, hogy itt progit sem írnak fel, addig amíg nem látják, hogy méhen belül van-e. Azon kívűl pedig ha nem is az a probléma, akkor szart sem ér. De szép, hogy ilyen empatikus emberek vannak itt. Persze, én is orvost tanácsolok ilyen esetben, de azért ezt lehet emberi hangnemben is.
2017. júl. 20. 21:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso. Nekem is csak a hangnemmel volt problemam. Ahogy irtam, tudom, orvoshoz kell mennem, de ez hetfoig fizikailag lehetetlen. Majd kiderul.
2017. júl. 20. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!