Ilyen esetben hány nappal számoljak?
márcusba volt
áprilisban nem volt
május22-én volt meg és rá 34 napra jött meg június 24-én.ilyenkor hány napot számoljak a következő.menzeszig?ilyen esetben van peteérés? lehetek e terhes? mikor teszteljek?
Mondjuk júli 24.-én, addig meg próbáld meg elfelejteni. :-) Akkor már tuti ki kell mutatnia.
De ha ennyire kavarcos, inkább érdemes orvoshoz menni, esetleg a hőmérsékletmérés is jó ötlet, reggel ébredés után rögtön az ágyban, nálam volt olyan hogy biztos voltam benne, hogy volt peteérés, tüneteim is voltak, hasfájás, migrén,... de a reggeli hőmérsékletmérés egy nagy összevisszaságot mutatott, késett 2 hetet, teszteltem, hátha mégis baba, de megjött, közben hormonlaboron is voltam (3. és 21. napon), aztán amikor visszamentem az orvoshoz, mutattam a hőgörbémet, és mondta, hogy tudom-e hogy ebben a hónapban nem volt peteérés, mert a görbe is meg a vérvétel is ezt mutatja....
Azóta már van egy aranyos kislányom, viszont elég sokat méregettem hőmérsékletet.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!