Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap délután teszteltem...

Tegnap délután teszteltem mert már 2 napot késik. A teszt negatív lett. Lehet hogy még korai volt a tesztelés?

Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez elképzelhető. Főleg akkor, ha nem tudod a peteérésed pontos napját. Ugyanis ha később volt a peteérésed, mint ahogy lenni szokott, akkor valójában még a mensid sem késik. Jobb lenne, ha holnap, és REGGEL tesztelnél egyet, ha még nem jön meg addig, mert a reggeli vizelet koncentráltabb, több benne a HCG, és a tegnap délutáni HCG szinted is megduplázódik addigra.
2008. okt. 18. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Az teljesen mindegy mikor volt a peteérés, ettől nem kell a mensót későbbre várni( EZT AZ ELSŐ VÁLASZOLÓNAK ÜZENNÉM)Ha pl a ciklusaid 28 naposak és tegnapra vártad a mensit,akkor szerintem reggeli vizeletből nyugodtan tesztelhetsz 1-2 nap mulva. Annak már ki kell mutatnia.
2008. okt. 18. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs, nem láttam hogy már 2 napja késik. Akkor viszont holnap reggel tesztelj. Az már tuti mutatni fogja, ha terhes vagy.
2008. okt. 18. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, korán teszteltél, várj pár napot és utána ismét tesztelj!
2008. okt. 18. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem volt korai a teszt, nekem már mensi előtt két nappal kimutatta. Ha negatív lett és mégis késik, elképzelhető, hogy mégiscsak más okai vannak: stressz, életkörülmények megváltozása, gyógyszer stb. Ebben az esetben késik, de meg fog jönni.
2008. okt. 18. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Második válaszolónak üzenném:

Ha pl ÁLTALÁBAN 28 naposak a ciklusai, de a pé most pl. a 16 vagy 17-ik napon volt és nem a 14-iken, mint általában, akkor nem a 28-ik, hanem a 30 vagy 31-ik napon kell megjönnie. Vagyis, ha a pé a 16-ik napon volt, akkor a 30 napon még nem kell megjönnie, viszont, mivel átlag 28 napos a ciklusod, azt hiszed már két napja késik. Már bocs, de én így értettem.....

2008. okt. 18. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!