A beágyazódást befolyásolja, hogy az elmúlt napokban rendre veszekedünk a férjemmel és szomorú vagyok?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 8. dpon-n.
Nagyon várjuk már a kisbabánkat, de csinált hétvégén egy nagyon rossz dolgot, amit nehezen emésztek meg, azon is elgondolkodtam, hogy egy időre a szüleimhez költözöm, aztán a következő percben meg azt gondolom, hogy az idő elrendezi majd a dolgokat, és minden rendben lesz.
Csak aggódom, mert éppen a beágyazódás idején vagyok, és félek, hogy emiatt nem fog sikerülni, pedig nagyon szeretnénk. Nem vagyok annyira stresszes és feszült, inkább szomorú és sokat gondolkodom, hogy milyen is a kapcsolatunk. Ez akadályozhatja a beágyazódást?
Vagy volt itt olyan, aki éppen egy rosszabb időszakban esett teherbe, nem a legnagyobb boldogságban?
2017. júl. 19. 14:51
11/11 anonim válasza:
Olyat csinált amit nem tudsz megemészteni de gyereket akarsz tőle? Hát téged sem az eszed miatt fognak ellopni....en max annyit akarnék tőle hogy tűnjön el az életemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!