Ovuteszt kérdés! A mai már lehet pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Szoktam ezzel a 30as érzékenységűvel tesztelni,de ennyire erősek nem szoktak lenni egymás után.Azt hittem már megtörtént 2 napja az ovu,de nem halványult el.Tüneteim már vannak,a mellem érzékeny lett,de már tegnap is az volt.
Lehet 40eset kellene használnom?
2017. júl. 19. 14:36
1/13 anonim válasza:
Van 40es? De hat az meg gyengébb a 30asnál. Nekem a.huszas vált be.:)
2/13 anonim válasza:
A mai határeset tesztelj hnap is nekem mindig virít a masodik csík
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azért gondoltam a 40esre,mert lehet magasabb az lh hormon alapból mostanában és a kiugrásnál ovulációkor is magasabb.Régebben használtam 20asat is a kék végű one stepből a 2 gyermekemnél,de volt olyan hónap,amikor túlságosan egyformák voltak.Most ez a 3.próbálkozós hónapunk,előző hónapban nem néztem,előtte meg rendesen mutatta egyértelműen,nem volt ennyire kevés különbség a napok között,ezért is voltam kíváncsi a véleményekre!
2017. júl. 19. 15:29
4/13 A kérdező kommentje:
Plusz még hozzáteszem,2 napja amikor 10 percen belül megnéztem,sokkal erősebb volt a teszt csík,így száradva meg mégsem.Ez zavart meg,simán azt gondoltam,túl vagyok az ovun.
2017. júl. 19. 15:31
5/13 anonim válasza:
Akkor inkabb ajanlom ha szabad, a hogirbe vezetest.:)
6/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,de majd azt később,ha nem jön össze!A első babánk clostival lett,a masodik spontán,ő már 3 éves,uh lehet nem lesz spontán baba 3.jára(bar bízom benne).Pajzsmirigy alulműködő is vagyok,uh ezért körülményesebb a dolog..
Még 3.hónap,uh nincs veszve semmi!:)
2017. júl. 20. 08:52
8/13 anonim válasza:
Igen. Valóban. Akkor drukkolok.:)) ird majd meg h sikerilt e
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a drukkot:)
Pozitív ovuteszt utani 14.napra szokott megjönni,uh még van pár nap addig!😁
2017. júl. 21. 11:12
10/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mivel ígértem,írok fejleményeket.Pozitív ovuteszt után 10 nappal a netes hvg 10es teszt pozitív!Tegnap még semmi nem látszott,csak mikor végigfutott a csík látszott,h reagál,viszont utána semmi.Ma ugyanez volt,de most meg is maradt azonnal!Még nem élem bele magam,de ez már jó jel!!:)
2017. júl. 29. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!