Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik már,4 tesztet...

4 napja késik már,4 tesztet csináltam és extra halvány pozitív. Miért nem nő a hcg szintem? Baj lehet?

Figyelt kérdés
Ezek a tesztek vegyesen reggeli és délutáni vizeletből. Ugyanaz a teszt. 2 nap múlva tesztelek másfajtával, de nem értem miért ilyen halvány mert a fiammal már a nemvárt másnapján erős pozitív ugyanez a teszt. V másik terhesség ennyire más ebben is? Amúgy olyan halványan látszik h napjában többször is meg kell néznem h tényleg ott volt e vagy sem. Egyébként mindegyik időntúli. De eddig ez a teszt ha negatív volt akkor semmi az ég világon nem látszott rajta. Most meg látszik vmi de ezzel nem vagyok előlrébb. Vki tapasztalat ilyen teszttel kapcsolatban? Lehet belőle baba? V inkább vetélés gyanús vagyok? Köszönöm ha írtok.
2017. júl. 19. 09:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De csináltam, csakhogy egyáltalán nem látszik képen :( látni a csíkot de olyan halványan h már jojózik a szemem tőle. Ezért sem tudom mi van, mert van ott csík de extra halvány.
2017. júl. 19. 20:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban megjött. :(
2017. júl. 21. 05:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha valaki erre jár még...megvan de 37.1 a hőm. Ez normális v baba van mégis?
2017. júl. 21. 08:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Hátha vkit érdekel a vége. Kémiai terhesség volt.
2020. ápr. 5. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!