Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan hogy closti mellett...

Van olyan hogy closti mellett nem jön meg a menzesz?

Figyelt kérdés

Ez volt az első hónapom. A 13. és a 15. ciklusnapom a doki nem látott érett petét de a 18. napon volt egy állítólagos peteérésem ( meg voltam fázna és azért gondoltam arra hogy attól ment fell a hőm), így akkor ma kellenne megjönnie de semmi jelét nem érzem. A hőmet is mérem de ha babás lennék akkor fentebb lenne a hőm.

Itt van a görbém

[link]

2008. okt. 18. 07:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
előtte mindig meg kellett indítani proverával, mert nem akart magától megjönni a pcom miatt.
2008. okt. 18. 08:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem is mindig a provera indította el. na de nem mehet mindig így, már teljesen ki vagyok :(
2008. okt. 18. 08:44
 13/16 anonim válasza:

Hello! Nekem is pcom van, menses 2.napjától szedtem napi egyet 5 napig. Az első ciklus után nem jött meg, 40 napig vártam, aztán irány a doki, duphaston kúra. A második stimulált ciklusban 34. napra jött meg, előtte halvány pecsételés volt. Szerintem 40-45 napnál ne várj többet, menj orvoshoz. Az jól jön, akkor is ha babát vársz, akkor is ha nem használt a gyógyszer.

(Nekem már az is "élmény" volt, hogy újabb gyógyszer nélkül megjött)

2008. okt. 18. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen van olyan, hogy a Closti mellett sem jön meg. Nekem a 68. napon jött meg,de csak Duphastonnal tudták meghozni.Valószínű azért mert nem volt peteérésem még a Clostitól sem.
2008. okt. 18. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
köszi a válaszokat, nekem is nagy eredmény lenne, ha végre magától jönne meg, mert engem is kikészít, hogy mindig meg kell indítani, és várok1-2 hetet, beszedem a gyógyszert megjön, aztán closti, és az idő csak telik, és nem történik semmi. de most legalább látom másnál is volt, hogy nem volt peteérés. azt hittem én vagyok csak e téren ilyen szerencsétlen.nem elég hogy nincs baba, nincs menszi, de még peteérésserkentőnél peteérés sincs. hogy birjátok ti, mert én már teljesen kész vagyok!!!
2008. okt. 18. 13:21
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát nem könnyű de sajnos nekünk csak ez jutott, a várakozás. Na de majd ha egyszer összejön a kis pocaklakó mekkora boldogság lesz::)))

Mi már 1,5 éve vágyunk a babóra, nem könnyű. A clostitól eredményt várok.

2008. okt. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!