Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mintha NAGYON HALVÁNY barnás...

Mintha NAGYON HALVÁNY barnás folyásom lenne, de fentebb nyulva nem volt semmilyen szine, inkább fehér. Mitöl van? Meg fog jönni, igaz?

Figyelt kérdés

május 18 óta késik,de most nagyon ugy fáj a hasam,hogy meg fog jön.

Pedig azt hittem baba lesz belöle.Szerintetek?

2010. máj. 21. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menzi előjele :(,de ha nem jön meg akkor holnap reggel csinálj egy tesztet.Ne keseredj el,majd következő hónapba!
2010. máj. 21. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez mimdkettőt jelentheti, 50-50% az esély. Hallottam már ilyen tünetre hogy baba lett és azt is hogy megjön, az hogy nálad melyik áll fenn....csak a szervezeted tudja, sok sikert!!
2010. máj. 21. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha késik, akkor tesztelj!. Ha +, akkor szerintem menj orvoshoz, mert adhat gyógyszert a vérzésre. Drukkolok!
2010. máj. 21. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Simán lehet beágyazódásos, de ne nyúlj fel magadnak, mert egy csomó bacit felvihetsz! Max steril kesztyűben. Szabad kézzel, még ha meg is mosod, akkor sem szabad!

Vigyázz magadra, drukkolok, hogy baba legyen! Majd írj, hogy mi a helyzet!

2010. máj. 21. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajna....megjött 21 én,de hátha juniusban sikerül.
2010. máj. 29. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!