Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok? Mi...

Szerintetek terhes vagyok? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A menstruációm legutoljára májusban jött meg, azóta 2 hónapja pedig késik. 21 éves lány vagyok, élek nemi életet a párommal, mindig védezünk (óvszerrel) esélyt sem adva a terhességnek. Tudom, hogy ez nem 100%-os védekezési forma illetve, hogy óvszer használat mellett is teherbe lehet esni. 2 héttel ezelőtt elvégeztem egy tesztet, amely negatív lett.

Emellett a mellem nagyon érzékeny az utóbbi időben, jobban fáj a megszokottnál.

Először arra gondoltam, hogy azért is késhet esetleg a menstruációm mert a nyári szünet kezdetével elég rendszertelenül kezdtem étkezni ráadásul mindenfélét amitől súlygyarapodásom lett. T

Van esély arra, hogy állapotos vagyok vagy akár betegség is állhat a dolog mögött?

Kérlek írjátok le ha nektek volt ilyen tapasztalatotok (több hónapos menstruáció kimaradás) és mi volt ennek az oka. Köszönöm!

#betegség #terhesség #menstruáció kimaradás oka
2017. júl. 13. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hormonális a menses kimaradás. Ha 2 hónapja késik, és 2 hete negatív lett a teszt. Mindenképp menj el nőgyógyászhoz.
2017. júl. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!