Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért más a két teszt?

Miért más a két teszt?

Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem a múlt héten! Azóta folyamatosan tesztelek az x-epil teszttel ami kicsit erősödött de közel sem egyforma erős a két csík! Inkább halvány de jól látható! Ezt ma meguntam mert tiszta ideg vagyok már és vettem egy expect tesztet ami azonnal szép erős pozi lett a délutáni pisiből! Ez miért van? Ennyire szar az x-epil? Van aggódni valóm? Holnap megyek dokihoz!

2017. júl. 12. 19:15
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Sajnos ma elkezdtem vérezni! Tegnap voltam dokinálés 6mm-es petezsák volt. Ma reggelre meg elöntött a vér! :(
2017. júl. 14. 09:16
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem szexeltél? Engem 8 hetesen akkor öntött el a vér, de nagyon durván, mint vmi rossz horrorfilmben. De a lányunknak hála istennek semmi baja nem lett!

Drukkolok!

2017. júl. 14. 15:52
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem! Ma a kórházban már semmit nem láttak! Sajnos elment! :(
2017. júl. 14. 16:17
 24/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom :((
2017. júl. 14. 17:16
 25/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2017. júl. 15. 09:59
 26/28 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Sajnalom, kepzeld, ugyanigy jartam en is es nekem is elment...meg mindig verzek. Megis jelent vmit az, ha nem erosodik.
2017. júl. 29. 11:30
 27/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon sajnálom hogy veled is ez történt! :( neked mit mondtak mennyit kell várnotok? Nekem a doki semmit nem mondott! Csak annyit hogy fogjuk fel késői mensinek!
2017. aug. 7. 21:00
 28/28 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Meg semmit nem mondott, mert volt egy hcg vervetel es azzal kellett volna visszamennem, de addigra meg mar vereztem.Jovo heten megyek hozza. Mivel nekem kb.beagyazodas utan rogton elhalt, vagy nem is tudott rendesen beagyazodni, ezert ugy gondolom h.nem kell varni. Tehat nekem mar a doki az elso vizsgalatkor sem latta...akkor azt hitte h.fiatalabb a terhesseg, de en tudtam h sajnos nem...mivel egyetlen 1 alkalombol johetett ossze. De mivel ez egy erosebb menzi volt csak, mindenfele gorcs nelkul, ezert azt gondolom h.nem kell varni. En szoptatok meg, nekem inkabb ezzel kapcsolatban javasolta azt , h.ha gyereket akarok, akkor szoktassam le.
2017. aug. 9. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!