Ez hogy lehet? Jobb oldali kürtben méhen kívüli terhesség, de a bal oldalon volt a sárgatest?
Figyelt kérdés
Hallottatok már ilyenről? Ha a bal oldali petefészekből szabadult ki a petesejt, akkor hogy a fenébe ágyazódhatott be a jobb oldali petevezetőbe?2017. júl. 11. 10:15
1/5 anonim válasza:
nálam ugyanigy volt. csak forditva. a jobb oldaliból volt az ovu és a bal oldaliba ágyazódott be,2 hete mütöttek :( veled is ez a helyzet?
2/5 A kérdező kommentje:
Jobbulást neked! Sajnos így jártam, de még nincs egy hete hogy műtöttek.
2017. júl. 11. 15:08
3/5 anonim válasza:
neked is jobbulást :( borzasztó érzés átérzem :( nekem ki is kellett venni a bal petevezetőmet. neked megjött már? nekem mütét után 6.nap jött meg. mit mondott a oki neked mikor lehet ujra próbálkozni?
4/5 A kérdező kommentje:
Műtét utáni 4.-ik nap megjött, volt gyógykaparásom is a műtétkor, mégis nagy darabkák jöttek még ki belőlem. A doki annyit mondott, hogy egy hetet kell várni a házasélettel, de mást nem beszéltünk még. Pénteken megyek varratszedésre, majd akkor kérdezek rá hogyan tovább. Pár éve a bal oldali pezevezetőmben volt méhenkívüli, bár akkor nem vették ki az egészet, de egy darabka hiányzik belőle. Szerintem nekem már csak a lombik jöhet szóba. :( Neked mit mondott a dokid?
2017. júl. 11. 17:55
5/5 anonim válasza:
azért szurkolok hogy összejöjjön spontán :) nekem csak az egyiket vették ki. a másikra azt mindta a doki h megnézte a jobb oldali petevezetőt és hogy az szép,teherbe fogok tudni esni. meg hogy első mensit várjam meg a próbálkozással ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!