Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík az már terhessé...

Száradási csík az már terhességet jelent?

Figyelt kérdés

Létezik olyan hogy száradási csík?? Vettem ma egy tesztet és megjelent a T jelnél egy "száradási csík " szerű. Holnap kellene nem megjönnie a hőm 36.9!

Volt valakinek ilyen?

2008. okt. 17. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt a mult héten.Tegnap pedig már ott volt a színe is.:-) Várj pár napot,meglásd neked is ott lesz.:-)
2008. okt. 17. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismételd meg pár nap múlva a tesztet, mert a tesztek elvileg 10 perc után nem értékelhetőek, noha sokaknak csak később jelenik meg először a csík a tesztablakban.Ez korai időben van, ahol te is vagy! ha megjelent a helyén a csík az jó!! Szerintem 2-3 nap múlva már egyértelmű csíkod lesz és hamar! Dory
2008. okt. 17. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Komolyan? Hú, kezdek izgulni, hétfőn tesztelek megint!!! Az se baj ha a száradási csíknak mégcsak színe sincs, de látom hogy ott van?
2008. okt. 17. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is így volt. 2 nappal mensi előtt még csak annyit lehetett látni, hogy ott van a csík helye, de semmi színe nem volt. Másnap már a két szélén be volt színeződve, aztán a mensi napján már színes csíkocska volt.:)

Drukkolok!

2008. okt. 18. 08:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj pár nap múlva és akkor már színes lesz az a csík. Gratula!
2008. okt. 18. 08:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Nektek is fájt hozzá a hasatok megjövősen? A mellem az iszonyúan fáj...De a hőm maradt 36.8
2008. okt. 18. 12:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Sajnos megjött:(((((

Mindegy majd legközelebb sikerül!

2008. okt. 18. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom!!Fel a fejjel!!
2008. okt. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!