Ma reggel óta apró kis csipkelődéseket érzek alhasi tájékon a jobb oldali petefészkem körül. Miért érzékeny?
A párommal nagyon szeretnénk babát, és próbálkozunk is, egyenlőre még nem tudom, hogy sikerült - e? A mensimnek most hétvégén kéne megjönnie. Nálam az idegbetegségen kívül más tünettel nem jár.
Itt ragadnám meg az alkalmat reagálni az egyik hozzám intézett kérdésre, hogy miért nem voltam együtt a férjemmel pont a peteérésemkor? Nem azért mert nem akartam, pusztán azért, mert éppen Szegeden voltam iskolában, ami tőlünk majd 300 km-re van. Én vagyok az Ugye lehet kérdés alatt.
Nagyon vágyunk a babára.
Köszi előre is.
Szia! Hát erre nem nagyon lehet még mit írni.... A menstruációt mindenképpen meg kell várni,h megjön-e. Addig nem sok mindent lehet tudni! Ha nem jön meg, várj pár napot és csinálj tesztet! A "csipkelődés" mástól is lehet, de azért ne add fel! Sok sikert!
Üdv 12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!