Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel óta apró kis csipkel...

Ma reggel óta apró kis csipkelődéseket érzek alhasi tájékon a jobb oldali petefészkem körül. Miért érzékeny?

Figyelt kérdés

A párommal nagyon szeretnénk babát, és próbálkozunk is, egyenlőre még nem tudom, hogy sikerült - e? A mensimnek most hétvégén kéne megjönnie. Nálam az idegbetegségen kívül más tünettel nem jár.

Itt ragadnám meg az alkalmat reagálni az egyik hozzám intézett kérdésre, hogy miért nem voltam együtt a férjemmel pont a peteérésemkor? Nem azért mert nem akartam, pusztán azért, mert éppen Szegeden voltam iskolában, ami tőlünk majd 300 km-re van. Én vagyok az Ugye lehet kérdés alatt.

Nagyon vágyunk a babára.

Köszi előre is.

2007. nov. 23. 07:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát erre nem nagyon lehet még mit írni.... A menstruációt mindenképpen meg kell várni,h megjön-e. Addig nem sok mindent lehet tudni! Ha nem jön meg, várj pár napot és csinálj tesztet! A "csipkelődés" mástól is lehet, de azért ne add fel! Sok sikert!

Üdv 12 hetes kismama

2007. nov. 23. 08:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is csak a várakozást tudom javasolni. Ha nemrég együtt voltatok, az is kiválthat egy peteérést, akár azt is érezheted. És akkor nem gond, hogy az "igazi" peteéréskor nem tudtatok együtt lenni. :-)) Remélem, ez a helyzet, mindenesetre nagyon szurkolok!
2007. nov. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!