Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal pettingeltünk és...

A barátommal pettingeltünk és a keze lehet hogy előváladékos volt, aztán a nemi szervemet izgatta, és nem akar megjönni. Terhes lehetek vagy más miatt nem jön meg? (Akkor pont nem volt peteérésem)

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elég kicsi az esély hogy terhes lennél. Mióta késik? Ha bizonytalan vagy, vegyél egy tesztet, ha már meg kellett volna jönnie, biztos kimutatja ha esetleg az lennél.
2008. okt. 17. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
17 napja!De két hete 4-5 napig barnás volt!Meg már 5 éve megvan és még mindig nem állt be,mindig szokott késni,de két hétnél többet még nem késett!
2008. okt. 17. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy terhesség miatt késne! Valószínűleg stresszelsz ezen és ezért nem jön meg... Csinálj egy tesztet, megnyugtat! én is voltam így, bár nekem tényleg akár esélyes is lehetett volna a baba:s de miután láttam a negatív tesztet, megnyugodtam és pár nap múlva megjön!
2008. okt. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!