Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fájt a derekam és...

Nagyon fájt a derekam és terhes lehetek még? 1 napja késik a höm 37 a lily teszt tegnap negatív volt! Van még esélyem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyik terhességemnél se fájt a hasam, a derekam az első 8-9 hétben(akkor még úgy számolták hogy félidőtől) nem volt háyingerem és semmi negatív tünetem.És általában a többi kismama is csak abból tudta hogy terhes hogy nem jött meg nekik a menstruációjuk.

Miért van az hogy mostanában állítólag már a beágyazódást is érezik?ezt nem csak "beképzelik"?

2010. máj. 21. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves első

Én ezt így nem mertem ide megírni,mert féltem,hogy a sok babára vágyó már képzelgő nő lehurrog.

De így van és is így gondolom,hogy itt az oldalon már nagyon sok tünetet beképzelnek maguknak akik babát akarnak.A beágyazódást is megérzik.

Hát nem tudom,nem egyszer szültem és nem is kétszer szóval van tapasztalatom,de én is csak a régi jó elmarad a mensi tünetet ismerem.

Persze jöttek azután a tünetek,csak éppen nem kimaradt mensi elött hanem úgy 7-8 hetes terhesen.

Kérdezőnek:A hőd bíztató a mensi késés is.

A Lilly teszt jó is meg rossz is,én nem használtam soha csak hallom a véleményeket róla.

Ha nem jön meg továbbra sem,akkor tesztelj egy jobb fajtával.

2010. máj. 21. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ én sem éreztem beágyazódást csak késik a mensesem azelőtt sohasem fájt így a derekam ezért érdeklődnék.Amúgy van már egy 4 éves kisfiam és vicces hogy nem emlékszem milyen volt amikor teherbe estem :)) pedig őt is nagyon vártam mert ő is nagyon nehezen jött össze:(
2010. máj. 21. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Derékfájás nekem mensi előtt szokott lenni, a hőm is csak a mensi végén esik le..ritka de így van, így mostanában sosem tudok bizakodni hő alapján, a késés már biztató jel, a lily teszt egy szar már bocs,,,nekem többször álpozit mutatott..és baba nem volt, igaz mint írod neked nega..várj pár napot..én az elő terhességemnél ikres babás voltam és a kimaradt mensi után teszteltem pár nappal és akkor is olyan halványat, hogy szinte csak én láttam..esélyed pedig ameddig nem jön meg van!!! Nekem nem fájt a derekam, lehet kiröhögnek de inkább úgy éreztem mintha a vesetájékba nyilallt volna mindig..plusz olyan érzés volt az alhasamban mintha tele lenne vízzel.
2010. máj. 21. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Én a medi labbal jártam úgy hogy 3.szor mutatott pozitívat és nem gyengén bejelentkeztem az orvoshoz és mire mentem volna megjött:(Ilyen az én szerencsém aki nem akar babát annak összejön aki akar annak nem :(Köszönöm a válaszokat!

Azért még reménykedek egy picit.

2010. máj. 21. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!