Ha 37 volt ma a hőm, lehetek terhes?
Mértem ma 10:35-kor 37 fokot és 10:50-kor 36,9 fokot. Teszek fel képet hogy mikor szokott megjönni. Június 12-én voltunk együtt megszakításossal és június 16-án gumival. Nem történt baleset, hasamra élvezett. Teszteltem szerdán vagy csütörtökön (nem emlékszem pontosan), negatív lett! Nem szeretnék még babát.
Itt a kép:
Ez nem igy mukodik! A ho mindenkinek ennyi korul van menzesz elott, aztan egyszercsak leesik es onnantol 1-3 napon belul megjon. Szovam rettento buta kerdes volt.
Mindazonaltal: ha betette gumi nelkul, igen, lehetsz, mert az elovaladek tartalmaz spermat, ezert a megszakitas nem nyujt vedelmet.
Ha nem akarsz gyereket, ne csinaljatok hulyeseget. Az meg mindig kulon orom, amikor egy csaj ahhoz mar eleg nagy hogy g*ciben fetrengjen (magyarul magara elveztesse a pasijat) de kozben meg annyira sotet legyen hogy azt hiszi a 37 fokbol barmire kovetkeztetni lehet....szanalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!