Antidepresszánsok? Bovebben lent?
Figyelt kérdés
Parom antidepresszansokat szed es dokihoz is jar. Gyermeket tervezunk. En ragaszkodom hozza h szep lassan hagyja el ezeket a dolgokat. Benne is van de sietteti az idot. A doki szerint nem art a babanak es a spermiumoknak sem a gyogyszer. Biztos igaza van de nyugodtabb lennek ha ugy foganna meg a baba hogy parom legalabb 3 honapja tiszta... jogos az aggodalmam?2017. júl. 8. 19:52
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem fogja elhagyni, de nem is kell. Ha szüksége van gyógyszerre, akkor muszáj szednie. Nyilván nem jókedvéből szedi.
Zárójelben, én nem biztos, hogy szülnék így, ilyen kapcsolatban, ilyen férfinak.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso... sokat gondolkodom ezen...
2017. júl. 8. 23:51
4/4 anonim válasza:
Milyen problémára szedi a párod?
Én egyébként megkérdeztem egy genetikust a férfiak gyógyszerszedéséről,mert az én párom meg vérnyomáscsökkentőt szed,olyat amit egy terhes nő nem szedhetne.Azt mondta a genetikus,hogy mindegy a férfi mit szed,mert az maximum úgy károsíthatja a spermákat,hogy nem tudnak megtermékenyíteni,olyan nem lesz,hogy attól beteg lesz a baba.
Egyébként rengeteg nő szed antidepresszánst terhesen is,vannak már olyan készítmények ami mellett lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!