Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett már valaki teherbe a...

Esett már valaki teherbe a ciklus 9. napján vagy legalábbis a ciklus elején?

Figyelt kérdés
Mikor jelentkeztek az első, terhességre utaló jelek? És mik voltak azok?
2010. máj. 20. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem most a ciklusom 11. napján volt ovulációm, most vagyok a 10. dpo-n. Pár nap múlva kiderül, hogy sikerült-e, egyelőre érezgetek mindenfélét és remélem, hogy én leszek a válasz a kérdésedre. Majd írok kedden, hogy mi a helyzet!
2010. máj. 20. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer a 8. napon volt ovum. Rá 14 napra meg is jött a menszim. Ezért tudom, hogy akkor volt és a hőmet is mértem. Viszont akkor még megszakítással védekeztünk, úgy hogy nem lett baba. De simán összejöhet neked. :))) Drukkolok!
2010. máj. 20. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaly ilyenkor a 16. napon estem teherbe, sajnos missed ab lett a vége 9 hetesen. Októberben viszont a 10. napon voltunk együtt, mondom semmi esély a terhességre, hisz előtte a 16. napon jött össze, és most 30 hetes kismama vagyok. Úgyhogy bármi megtörténhet, remélem az lesz amit te szeretnél.
2010. máj. 21. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy mivel mi nem terveztük a babát, nem is figyelgettem magamat, úgyhogy semmi szokatlan tünetet nem vettem észre. Mielőtt meg kellett volna jönnie már előtte kb. 5 nappal mindjárt megjön érzésem volt, de ennek sem tulajdonítottam nagy jelentőséget, mert máskor is jött már meg hamarabb. Aztán amikor már szerda volt, furcsáltam, hogy még mindig nem jön meg, mikor aznap kellett volna. Másnap vettem egy tesztet és pozitív lett. De akkor is egész nap fájdogált a hasam.
2010. máj. 21. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ma reggel, a 11. dpon pozit teszteltem.

Halvány rózsaszínes folyásom volt három napon át tegnap estig, kis pocigörccsel- de nem fájdalmas volt, inkább csak éreztem ,hogy valami történik odabenn. A vérezgetés előtti napig kb 3 napon át pokolian fájt a derekam. Semmi egyéb.

2010. máj. 22. 08:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Hmm 12.dpo-n vagyok, bocsi :)

Ja és keddre nem várom a mensit.

2010. máj. 22. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!