Szellemcsík? X epil,12. Dpo
Pont csak ilyen teszten volt itthon, de kíváncsiságból megcsináltam. Ti láttok valamit? Korai volt még, de hétfőre nem várom és eléggé zűrös lesz aznap, nem fogok tudni tesztelni. Megneznetek? Ez csak száradasi csík?
Szia
Ha nemtudnám , hogy xepil azt mondanan szep pozid lesz kedden, amikor ujratesztelsz. De ha hetfon nem tudsz mert nem vartal legalabb vasárnapig?:) most nem vagy elorebb.:)
Drukk
Azt hiszem pont tegnap tettek ki xepiles kerdesr vagy a napokban!es engem is átvágott 2x a facelle meg 1x de csak azert egyszer mert tobbszor nem vettem..maradok a netes teszteknél, (nekem) azok sosem lettek szellem meg "mittudoménmilyencsíkosak"
Bar sose fogom negtudni mi a szellemcsík. Hisz van a szaradasi meg a rozsaszin ami ugye 2 csik pozitiv.:))
De drukkolok nagyon! Sztem azert eselyes nagyon is.:)
12. dpo-n az x-epiltől nem kell többet várni...
Én már tünetek miatt teszteltem korán. Nézd meg még a 13. dpo-n is csak sejteni lehet az x-epilen. -nem várt napján 15.dpo-n meg elég egyértelmű.
7 év alatt sok x-epilt elhasználtam, de sose csapott be. Illetve egyszer a tiednél picit látványosabb halványkám volt, aztán másnap már hómező harmadnap meg megjött, utána egy ciklus kimaradt... valószínű kémiai volt. De ezt csak úgy tudhatod, ha egyforma tesztet használsz.
Én úgy gondolom ebből baba lesz.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!