Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík? X epil,12. Dpo

Szellemcsík? X epil,12. Dpo

Figyelt kérdés

Pont csak ilyen teszten volt itthon, de kíváncsiságból megcsináltam. Ti láttok valamit? Korai volt még, de hétfőre nem várom és eléggé zűrös lesz aznap, nem fogok tudni tesztelni. Megneznetek? Ez csak száradasi csík?

[link]

2017. júl. 1. 11:03
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Szerintem is halovány pozi, de a facelle nekem sokkal szebben mutatta az x-epilnel
2017. júl. 1. 14:35
 12/53 anonim ***** válasza:

Szia

Ha nemtudnám , hogy xepil azt mondanan szep pozid lesz kedden, amikor ujratesztelsz. De ha hetfon nem tudsz mert nem vartal legalabb vasárnapig?:) most nem vagy elorebb.:)

Drukk

2017. júl. 1. 14:41
 13/53 A kérdező kommentje:
Mert türelmetlen vagyok. :) az X epil tényleg ennyire sokszor mutat fals pozitívat? :(
2017. júl. 1. 14:48
 14/53 anonim ***** válasza:

Azt hiszem pont tegnap tettek ki xepiles kerdesr vagy a napokban!es engem is átvágott 2x a facelle meg 1x de csak azert egyszer mert tobbszor nem vettem..maradok a netes teszteknél, (nekem) azok sosem lettek szellem meg "mittudoménmilyencsíkosak"

Bar sose fogom negtudni mi a szellemcsík. Hisz van a szaradasi meg a rozsaszin ami ugye 2 csik pozitiv.:))

De drukkolok nagyon! Sztem azert eselyes nagyon is.:)

2017. júl. 1. 14:55
 15/53 anonim ***** válasza:
Én eddig csak x-epilt használtam, sosem csapott be.
2017. júl. 1. 14:55
 16/53 anonim ***** válasza:
2017. júl. 1. 14:56
 17/53 A kérdező kommentje:
Szerintetek érdemes lenne megcsinálni egy tesztet ma? Nagyon piszkál a dolog. Vagy a 12. Dpo-n ne várják még semmit ?
2017. júl. 1. 15:36
 18/53 anonim ***** válasza:
Én tuti nem bírnám ki. :) Próbáld meg, csak ne pisilj előtte egy darabig. :) várom az eredményt majd.
2017. júl. 1. 16:02
 19/53 anonim ***** válasza:
Én látok egy halvány csíkot! Nekem is az x epil mutatta ki, de én a nemvárt másnapján teszteltem. Hát azért tesztelj még de halkan gratulálok :)
2017. júl. 1. 16:37
 20/53 anonim ***** válasza:

12. dpo-n az x-epiltől nem kell többet várni...

[link]

Én már tünetek miatt teszteltem korán. Nézd meg még a 13. dpo-n is csak sejteni lehet az x-epilen. -nem várt napján 15.dpo-n meg elég egyértelmű.

7 év alatt sok x-epilt elhasználtam, de sose csapott be. Illetve egyszer a tiednél picit látványosabb halványkám volt, aztán másnap már hómező harmadnap meg megjött, utána egy ciklus kimaradt... valószínű kémiai volt. De ezt csak úgy tudhatod, ha egyforma tesztet használsz.

Én úgy gondolom ebből baba lesz.

Drukkolok!

2017. júl. 1. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!