Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

14 napja lesz pénteken,hogy együtt voltunk a férjemmel. Szeretnénk kistesót. Múlthéten kedden uh. szerint volt peteérésem, sajnos nálam nagyon változó a ciklus hossza emiatt nehéz megmondani a körülbelüli idejét az ovunak. Szóval, múlthét kedden mondta a Dr. nő,hogy volt ovuláció, mi az uh előtt 4 nappal voltunk együtt. Hétfőn csináltam 2 tesztet Xepill es facelle halvány,de látható 2. Csík jelent meg. Tegnap ismét teszteltem,hátha erősebb lesz a 2. Csík, de sajnos halványabb...szinte alig kivehető, nagyooon sasolni kell,hogy észrevedd. Ettől eltekintve lehet,hogy sikerült a baba?

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 28. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem várj pár napot és ismételd meg a tesztet.Ha nem jött még meg az jó jel :)

Esetleg képet tudnál a tesztről feltenni?

2017. jún. 28. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
xepillt nem sokan díjazzák én nem probáltam soha de olvastam hogy hamis eredményeket is mutathat. használj egy másik tesztet 2-3 nap mulva vagy akár holnap. de ha a halvány csík rózsaszín volt valoszinü baba van a dologba. :)
2017. jún. 28. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam fótozni, sajnos a kép nem látszik, viszont élőben láttam,láttuk többen,mert már volt sajnos áll pozim,amiről kiderült,hogy száradási csík.
2017. jún. 28. 17:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban (4kor) teszteltem egy Predictor early-el és sajnos negatív lett...😔
2017. jún. 29. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( De ha nem jön meg pár napig sem akkor én tuti ismételném a tesztet.
2017. jún. 29. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!