Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rágörcsölés kontra odafigyelés?

Rágörcsölés kontra odafigyelés?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, ne görcsöljek rá a dologra...stb.stb.

Inszeminációzunk, már a 2. nem sikerült. Most már a harmadikkal úgy vagyok, hogy ennek sikerülnie kell, egyszerűen nem lehet másképpen.

De pontosan amiatt is, hogy mindent meg akarok tenni a siker érdekében, nem úgy élek, mintha nem lenne babaprojekt. Diétázom, minden nap sportolok (futógépen gyaloglás, szóval amiket régen csináltam, súlyzózás, trambulinozás, úszás, ezeket se merem); nem merek alkoholt inni, maréknyi vitamint szedek, próbálok Buddha-nyugodt lenni, sokat pihheni, sorra mondom le a bulikat is, mert az borítja ezeket mindig.

Vagyis annyira sok a szabály, hogy egyszerűen mindig ott van az ember fejében ez a teherbeesés - inszemináció dolog, hogy is lehetne elfelejteni, amikor mindent lépésemet ez határozza meg?

Ha meg elengedem magam, és úgyanúgy meg merek inni egy-két sört egy baráti összejövetelen, vagy megeszek egy sütit, vagy éppen csak nem salátát eszem hússal, hanem pizzát, akkor meg úgy érzem, ugyan nincs a fejemben ott egész nap ez, de az esélyeimet is csökkentem.

Mit csináljak? Az, hogy éljem úgy az életemet, ahogyan az inszemek előtt az nem lenne jó, mert sokat buliztunk, éjszakáztunk, rengeteget dolgoztunk, pörögtünk, nem figyeltem oda arra, mit eszek, mit iszok, úsztam, súlyzóztam, ugráltam, cipekedtem, szóval nekünk a hétköznapok nagyon nem voltak olyanok, mint most.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2017. jún. 27. 11:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt még nem tudni :) Lehet, hogy segíteni fog az, hogy tudom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem. Ez szerintem olyan, hogyha pl. 1-est kapsz a kollokviumon, de tudod, és tudod, hogy nem teljes gőzzel csináltad, az más érzés, mint amikor érzed, tudod, hogy mindent megtanultál, és valóban nem rajtad múlott. (nekem volt ilyen, aztán kiderült, hogy mindenki 1-est kapott, igen furcsa...)

szóval valószínűleg inkább arról van szó, hogy mivel eddig hiába inszemeztünk, nem figyeltünk annyira oda, attól tartok, azok miatt a kilengések miatt nem sikerült. Persze lehet, hogy nem, de ez a ? a legrosszabb. Egy hónap nem a világ, és aki lombikozik, szintén hasonlóan csinálja, sokat pihen, fehérjedús ételeket eszik, és bízik. Ha nem sikerül a 3. sem, akkor legalább ennyim lesz, a tudat, hogy most mindent megtettem.

2017. jún. 27. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyes valaszado vagyok.

Sajnos tévedsz. Nekem azert kell harcolni h vegre meg is maradjon egy baba. De azrrt is h elobb ossze is jojjon. Ha osszevetjuk azokat az idoket amiket kikellett varni amikor a legelso vetelesem volt akkr 18 honapja probalkozunk.. szornyu volt a 6honap turelemido mikor vedekezni kellett. Aztan amikor 5 hetesen megjott de nem is volt 3mmnél nagyobb a petezsák elotte egy kemiai terhesseg. Tudom h azt hiszed most h ártani vagy beszólni akartam. Pedig csak segíteni.. mindenki másképp viseli. De ne vedd támadasnak amiket irunk. Itt kersz segitseget es elkellene fogadnod. Nem te vagy az egyetlen, aki szenved , tudom nem vígasztal csak ne feledd

2017. jún. 27. 15:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem vettem támadásnak semmit sem, tényleg :)

Tudom, hogy sokan vannak az én cipőmben sajnos, és ez nagyon szomorú.

Mindenkit más nyugtat meg. Azt hiszem, engem most csak az tud megnyugtatni, ha legalább ezt a pár dolgot kontroll alatt tudom tartani.

Az elengedés nálunk nem jött be 1x sem, azóta, hogy próbálkozunk, elvégeztem egy posztgraduális képzést, tanultam sokat, munkára és munkahelyváltásra koncentráltam, egy időszakban a párkapcsolati problémák fedték el ezeket a gondolatokat.

Rengetek olyan időszak volt az elmúlt 2 évben, amikor nem ezen pörögtem.

Egyet tudok, hogy most teljes gőzzel bele adok apait-anyait, aztán meglátjuk, mi lesz. Ha megint semmi, akkor legalább most nem magamat fogom hibáztatni, és nekem már az is könnyebbség lesz.

2017. jún. 27. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Ertem. Orulok h nem vetted vegul tamadasnak. Pedig ugytunt. De akkor jó, rendben.:)

Tarts ki !! Utolsó előtti

2017. jún. 27. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Kérdező:neked inkább lelkifurdalásod van,hogy az első kettő alatt nem tettél meg mindent.legalább is én így látom.

Ami persze érthető.

Aki inszem lombikom vesz részt nem tudja könnyedén venni a dolgokat.én benne voltam.sajnos elkerülhetetlen a nem odafigyelés az aggodás a félelem.Igen vedd komolyan.Nem olyan leányálom a stimu.

2017. jún. 28. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!