Terhesség? Vagy csak stressz?
Figyelt kérdés
Szóval 19-én voltunk együtt a barátommal, elment bennem, De óvszerrel védekeztünk, nem vettük észre, hogy kiszakadt volna. Tegnap kellett volna megjönnie, érzem is már napok óta a szokásos jeleket, de semmi és kezdek nagyon megijedni. Most érettségiztem, volt stressz bőven, de attól még sosem késett, mindig pontos. Mi lehet a baj?2017. jún. 27. 10:48
1/2 anonim válasza:
Semmi gond. Ha már érzed, akkor meg fog jönni. Pár nap mínusz, vagy plusz nem számít.
2/2 anonim válasza:
Középiskolás koromban állandóan féltem, hogy terhes vagyok. Mindig azt hittem... Volt amikor vagy egy hónapig meg se jött és szerintem amiatt. Mióta próbálkozunk a babával, azóta rendesen megjön. Szerintem neked is a stressz miatt késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!