Segitseg! Penteken baratnommel lefekudtem most volt az elso neki. Elotte ket nappal mult el a menstruacioja. Lehet terhes?
Figyelt kérdés
Penteken lefekudtem vele es nem elveztem bele
De nagyon rosz eloerzetem van..
Ovszert nem hasznalhatunk mert allergias ra.
Fogamzasgatlo tablettat sem.
Elso kerdesem es egyben a legfontosabb is az lenne hogy mekkora esely van arra hogy terhes legyen?
Milyen megoldast kellene hasznalnunk? ( Es mennyire biztonsagos az)
2017. jún. 26. 22:31
21/25 anonim válasza:
Igen, két kérdéssel lejjebb meg teherbeesési tanácsokat ad a kérdező. :D
Kamu.
22/25 anonim válasza:
Te most mi vagy?! Ferfi? No? 15 eves? 30?
Ezzel a felhasznalonevvel van 15 eves pasi kerdes meg olyan kommentek is ami mintha felnott joerzesu no irta altal irodott volna...
Ehhez a viselkedeshez kbaszott beteg elme kell, menj orvos ember, mert nem kicsit vagy skizofren!!!
23/25 anonim válasza:
És ezek után így óhajtotok szexelni? Gumira allergiás, gyógyszert meg nem szed? Könyörgöm, ennyire nem lehettek tudatlanok. A szexhez elég érettnek tartjátok magatokat, de a gondolkodásotok kb mint egy óvodásé. Ha most nem is lett terhes a csaj, csináljátok csak így tovább nyugodtan és akkor idő kérdése! Gratula!!!
24/25 anonim válasza:
Utolso, olvasd el legyszike a 22-es valaszt....meg az elotte levo parat is.
25/25 anonim válasza:
Honnan tudja hogy allergiás a latexre ha ez volt neki az első ? :D Na jó egy kis hazudós mocsok vagy :D Ekkora hazug egy Fake kérdést még az életemben nem csesztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!