Rózsaszínes folyás nem várt menzi előtt egy héttel. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Tegnap együttlét után valamilyen rózsaszínes folyásom volt. Eddig sosem volt ilyen. Napközben sokat szurkál a pocim... Lehet babó a dologban? Vagy ez valami mástól lehet?2008. okt. 17. 08:34
1/4 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt és elő is fordult egy pár alkalommal, hogy együttlét után egy pici rózsaszínes folyásom volt! Akkor még nem tudtadm, hogy babát várok..Nem tudom, hogy a te esetedben is emiatt van e de elképzelhető!Esetleg volt már ilyen együttlét után vagy most tapasztaltad először?
2/4 anonim válasza:
Lehet most volt a beágyazódás.Az is járhat pici vérzéssel.
3/4 A kérdező kommentje:
Ilyen még nem volt... és mivel nemrég volt pé-m arra gondoltam, hogy hátha beágyazódás miatt van ez. :-)
Ha jól értettem egyes válaszoló,akkor te már bizony egy picit hordasz a szíved alatt, vagy ez régi tapasztalat? Mindenesetre gratulálok!
2008. okt. 17. 10:05
4/4 anonim válasza:
Igen én már valóban egy picit hordok a szivem alatt már a 32. hete..:)Köszönöm és drukkolok, hogy neked is baba legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!