Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi törtét velem? 3 hónapja...

Mi törtét velem? 3 hónapja hagytam abbaba fogamzás gátlót mert babát szeretnénk.

Figyelt kérdés
30 naposak lettek a ciklusaim de előtte 28 naposak voltak és nem volt semmi mensi előtti vagy pé-re utaló tünetem a fog gátló abba hagyása után a ciklus 16. napjától mengyárt megjön érzés mell feszülés de ebben a ciklusban semmi sem volt mitől lehet ez? Az igaz hogy a mensi első napjától visszaszámolva mindig a 14. napon van pé? Vagy ez hülyeség? A ciklus 15-16. napján együtt voltunk lehet hogy baba vagy csak hormon rendszerem billent vissza a régi kerékvágásba? Köszi a segítséget.
2008. okt. 17. 07:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én 6 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és az én dokim azt mondta, fél évnél is több idő kell egyeseknek, hogy kitisztuljon a szervezetük, és rendesen működjenek a hormonok. Az én ciklusaim is gyógyszer előtt 28 naposak voltak, ahogy abbahagytam volt 32, 31, 30, és most kezd beállni 29 naposra. Másik: a pé nem mindig van a 14. napon visszafelé, ez pár nappal eltérhet előre-hátra. Nagyjából akkor van, amikor a legtöbb és legjobb minőségű tojásos nyákot fedezel fel, akkor kell együtt lenni. Utána 1-2 nappal megszűnik a nyák, úgymond száraz leszel, és a hőd felmegy 37 fok körülire. Ha ez bekövetkezik, akkor tuti volt pé-d. Ha nem, akkor valószínüleg csak próbálkozott a szervezeted, de nem repedt meg a tüsződ. Azt, hogy miért más most a hónapod, természetesen lehet a babától, de attól is, hogy még nem rendeződtek a hormonjaid. Mindenki más, van aki már az első hónapban babás lesz, van aki csak egy év múlva. Remélem, nekünk nem kell éveket várni! Jó babásodást, és sok sikert!! :)
2008. okt. 17. 08:03
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nekem nincs tojásfehérje szerű nyákom de a hőm szerint van pé bár a hőmet sem tudom rendszeresen mérni mert sokszor nincs rá időm az időbesztásom miatt
2008. okt. 17. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!