Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfáztam, vagy beágyazódás?...

Felfáztam, vagy beágyazódás? Lehet egyáltalán érezni a beágyazódást?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt pé-m. Nagyon sok átlátszó, nyálkás folyásom volt szombat, vasárnap, és szurkált mindkét petefészkem. Mi pénteken voltunk együtt. Azóta fáj a mellem, egyre erősebben, néha nyilal a mellbimbómba, és ég, viszket a felszine. De ez még nem is fura, inkább az, hogy olyan, mintha folyamatosan érezném a méhemet, mintha nem férne el, és feszítene. Néha piciket szurkál bele, föleg középtájt, és a derekam is fájdogál. Rengeteget pisilek, nem csíp, nem szúr, viszont olyankor még jobban érzem a méhemet. Ha azt érzem. Van hasonló tapasztalatok? Voltam már felfázva, petefészek gyulladásom is volt, de az sokkal jobban fájt, akkor járni nem tudtam. Köszönök minden választ! :)
2008. okt. 17. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is. Kíváncsi vagyok hogy lesznek e hasznos válaszok... Nekem is vannak fura dolgaim, sokat járok pisilni, fáj a mellbimbóm ha hozzáérek, ilyesmik... Remélem baba van a dologban.... Drukkolok neked is...! :-)
2008. okt. 17. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem szept.20-21-én volt peteérésem. Együtt is voltunk többször a párommal. 2-3 nap múlva napi rendszerességű volt az alhasi fájdalmam. A derekam is fájt. Majd napról napra egyre éhesebb lettem, többször jártam pisilni, fáradtabb voltam, és szédüléseim voltak. Majd a nem várt mestruáció előtt pár nappal már volt olyan nap, hogy hánytam is, nem csak émelygés volt. Másnap csináltam tesztet (még mindig a nem várt mestruáció előtt vagyunk) és a legnagyobb meglepetésemre és örömömre + lett a teszt. Nagyon boldogak voltunk/vagyunk.

Tehát egyértelműen azt mondom, hogy én éreztem a peteérést és a beágyazódást is. Persze mindenkinél más, de tényleg éreztem, hogy már itt van a pocaklakó.

Szorítok Nektek, írjatok majd a fejleményekről

6 hetes kimama

2008. okt. 17. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Húh, ez nem semmmi!!! :) Bár én is elmondhatnám, hogy ez van! Remélem! Gratulálok neked a babához!
2008. okt. 17. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Én onnan sejtettem, hogy sikerült a pici, mert a mensi első napja előtt 1 héttel már nyűgösebb voltam, állati sokat jártam pisilni, émelyegtem, meg a párom megjegyezte, hogy "mintha nőtt volna a mellem".

2008. okt. 17. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát...az émelygés az nálam is jelentkezett, de azt gondoltam, csak a savam miatt. Ettem, hátha attól jobb, de csak rosszabb lett. 9 napom van még a mensiig....majd kiderül! :) Gratulálok neked is!!! :)
2008. okt. 17. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!