Felfáztam, vagy beágyazódás? Lehet egyáltalán érezni a beágyazódást?
Sziasztok! Nekem szept.20-21-én volt peteérésem. Együtt is voltunk többször a párommal. 2-3 nap múlva napi rendszerességű volt az alhasi fájdalmam. A derekam is fájt. Majd napról napra egyre éhesebb lettem, többször jártam pisilni, fáradtabb voltam, és szédüléseim voltak. Majd a nem várt mestruáció előtt pár nappal már volt olyan nap, hogy hánytam is, nem csak émelygés volt. Másnap csináltam tesztet (még mindig a nem várt mestruáció előtt vagyunk) és a legnagyobb meglepetésemre és örömömre + lett a teszt. Nagyon boldogak voltunk/vagyunk.
Tehát egyértelműen azt mondom, hogy én éreztem a peteérést és a beágyazódást is. Persze mindenkinél más, de tényleg éreztem, hogy már itt van a pocaklakó.
Szorítok Nektek, írjatok majd a fejleményekről
6 hetes kimama
Szió!
Én onnan sejtettem, hogy sikerült a pici, mert a mensi első napja előtt 1 héttel már nyűgösebb voltam, állati sokat jártam pisilni, émelyegtem, meg a párom megjegyezte, hogy "mintha nőtt volna a mellem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!