Milyen a lili teszt? Vagy hogy kell pontosan irni! :-) mennyire jó? valamint menni idö után érdemes csinálni tesztet? Minium1hét?
Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 22:13
1/5 anonim válasza:
A lily-ről is hallottam jót is,rosszat is... :-)
Tesztet a kimaradt mensitől érdemes csinálni.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ!
2008. okt. 16. 22:17
3/5 anonim válasza:
Szia! Sajnos nekem nem jók a tapasztalataim a Lilly-vel. Az első terhességemnél 6 nap késés után sem mutatta ki, mikor már vérből biztosan tudtuk kismama vagyok. (tudom a vérből előbb ki lehet mutatni, de 6 nap késés után már azért illett volna egy tesztnek is kimutatni). A mostani terhességemnél a nem várt mestruáció előtt két nappal már pozítiv lett a tesztem - HCG line tesztet vettem.
Szorítok!:-)
6 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Nekem pozitív tapasztalataim vannak! Nekem már a nem várt előtt 2 nappal kimutatta a pozitívat igaz halványan! De minden tesztről megoszlanak a vélemények és a tapasztalatok!
32 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
A menzi kimaradása után pár nappal tesztelj, és esetleg vegyél még egy tesztet, valami másik fajtát is, hogy megnyugtasd saját magad. De a teszteket illetően nagyon megoszlanak a vélemények. Kinek ez, kinek az vált be jobban. Azért két különféle teszt csak nem téved... :-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!