Ez most pozitív?

Figyelt kérdés

Tegnap délután csináltam expect terhességi tesztet halványan láthatóan rajta van de ma reggeli x-epil negatív. Már van egy lányunk tesót szeretnénk

Picit fáj a hasam pár napja és a mellem le akar szakadni ciklus 24.napja vagyok 27napos szokott lenni.koszonom

. [link]

2017. jún. 23. 12:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Milyen kedvesek ma is az emberek. Jo en azt is megértem h ne tegye ki. Döntse el mert a kepen alig latszik.. De minek ir akit zavar. Hat ugorja at a kérdést. Jezusom. Felnott emberek.. es nem birja ki higy ne pattogjon...

En tartom magam ahhoz h mivel meg van 3 napod. Igy tesztelj vas-h. De szerintem is jo lesz ez.

2017. jún. 23. 14:22
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Mennyire bunkók vagytok!!!!Front van vagy mi bajotok????

Kérdező,látszik a második csík de a színét nehéz eldönteni....szürke vagy rózsaszín? Simán csinánék mégegyet!Egyebkent ettől halványabb volt a tesztem decemberben,most 33hetes terhes vagyok.

Menj el vegyél 2tesztet,egyet csinálj meg ma hátha egyértelműbb lesz a másikat pedig holnap reggel vagy ha van türelmed várd meg a vasárnapot :) minden jót kívánok!!! Írd meg majd mi lett az eredmény,engem nagyon erdekel :)

2017. jún. 23. 15:08
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom hogy ebbe mi volt a bunkosag kedves utolso valaszolok!

A kerdezo kerdezte hogy "ez pozitiv"? Mi meg mondtuk,hogy nem! Ez van.

Vagy esetleg ti vagytok erzekenyebbek mert terhesek vagytok,es a hormonjaitok tulreagalnak mindent? Szerintem inkabb errol lehet szo.:D

2017. jún. 23. 15:29
 14/29 anonim ***** válasza:
A szinet nem tudom kivenni keprol...te latod eloben hogy rozsaszines e vagy sem.Szerintem remenykedhetsz:)
2017. jún. 23. 17:20
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd 13as ha idon belül jott neki akkor lehet pozitív miután viszonylag koran használta. Ez nem lh teszt h azonos erossegunek lennie a ket csiknak.

De sajnos lehet kémiai terhesség v akármi belőle.

Azonban ha ket csík van idon belül akkor igen.. Az pozitív. Mas dolog h lehez nem leaz belole baba. Nem kell ramenni minden kérdésre, mint legy a szrra es belekotni, mert uncsizol. Igen, en latom halvanyan a másodikat az meg a te bajod ha te nem. Az meg technikailag annyit tesz, pozitív.

Azt en inkabb nem értem meg amikor valaki felteszi a durván egyértelműen ket csikos tesztjet, hogy "jol latom?" "ez pozitív?" Na ezek a vakok. A holdról is ketcsikos tesztes nok azért teszik ki h mas is lassa h mekkora királyok mar h megestek. De mondjuk maradjunk annyiban h en azoknak se irnam oda h "te vak vagy drágám...?"

Akkor inkabb a semmi.. De van akinek ez a felgyulemlett feszultseg levezetésenek egyik formája.. Hat nekem meg halistennek nem.

2017. jún. 23. 17:40
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem reménykedhetsz kedves kérdező,feltéve ha a teszt csík is rózsaszín és nem szürke. Mert ha szürke akkor csak száradási csík szerintem.

De drukkolok,én is tisztán látom a csíkot rajta,pedig nekem szemüvegem is van és anélkül is látom!! 😁

A rosszindulatú beszólásokkal meg ne törődj,biztos nem lettek jól meg....va 😂😂

2017. jún. 23. 19:32
 17/29 anonim ***** válasza:
Felesleges egymasnak esni, nem egyformak az emberek. Az egyertelmu dolgot kerdezok buksijat simizni hogy "igen szivem jol latod aminek ormanya es nagy fule van es kbaszott nagy az egy elefant" EPP AKKORA baromsag, mint lecseszni hogy "vak vagy???" Szoval NE egymast csesztessetek!
2017. jún. 23. 19:40
 18/29 A kérdező kommentje:
2017. jún. 23. 20:36
 19/29 A kérdező kommentje:

Ismerősöm mondta tegyem negatívba ha látszik akkor az az...egyebkent rózsaszín csak nagyon halvány.

Az én kérdésén miatt ne essen senki a másiknak akik normális választ adott köszönöm nektek .Reggel csinálok tesztet és jelentkezem .

2017. jún. 23. 20:37
 20/29 anonim ***** válasza:

16#-os vagyok:

várjuk a holnap reggelit ;)

2017. jún. 23. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!