Ez most pozitív?
Tegnap délután csináltam expect terhességi tesztet halványan láthatóan rajta van de ma reggeli x-epil negatív. Már van egy lányunk tesót szeretnénk
Picit fáj a hasam pár napja és a mellem le akar szakadni ciklus 24.napja vagyok 27napos szokott lenni.koszonom
. [link]
Milyen kedvesek ma is az emberek. Jo en azt is megértem h ne tegye ki. Döntse el mert a kepen alig latszik.. De minek ir akit zavar. Hat ugorja at a kérdést. Jezusom. Felnott emberek.. es nem birja ki higy ne pattogjon...
En tartom magam ahhoz h mivel meg van 3 napod. Igy tesztelj vas-h. De szerintem is jo lesz ez.
Mennyire bunkók vagytok!!!!Front van vagy mi bajotok????
Kérdező,látszik a második csík de a színét nehéz eldönteni....szürke vagy rózsaszín? Simán csinánék mégegyet!Egyebkent ettől halványabb volt a tesztem decemberben,most 33hetes terhes vagyok.
Menj el vegyél 2tesztet,egyet csinálj meg ma hátha egyértelműbb lesz a másikat pedig holnap reggel vagy ha van türelmed várd meg a vasárnapot :) minden jót kívánok!!! Írd meg majd mi lett az eredmény,engem nagyon erdekel :)
Nem tudom hogy ebbe mi volt a bunkosag kedves utolso valaszolok!
A kerdezo kerdezte hogy "ez pozitiv"? Mi meg mondtuk,hogy nem! Ez van.
Vagy esetleg ti vagytok erzekenyebbek mert terhesek vagytok,es a hormonjaitok tulreagalnak mindent? Szerintem inkabb errol lehet szo.:D
Nézd 13as ha idon belül jott neki akkor lehet pozitív miután viszonylag koran használta. Ez nem lh teszt h azonos erossegunek lennie a ket csiknak.
De sajnos lehet kémiai terhesség v akármi belőle.
Azonban ha ket csík van idon belül akkor igen.. Az pozitív. Mas dolog h lehez nem leaz belole baba. Nem kell ramenni minden kérdésre, mint legy a szrra es belekotni, mert uncsizol. Igen, en latom halvanyan a másodikat az meg a te bajod ha te nem. Az meg technikailag annyit tesz, pozitív.
Azt en inkabb nem értem meg amikor valaki felteszi a durván egyértelműen ket csikos tesztjet, hogy "jol latom?" "ez pozitív?" Na ezek a vakok. A holdról is ketcsikos tesztes nok azért teszik ki h mas is lassa h mekkora királyok mar h megestek. De mondjuk maradjunk annyiban h en azoknak se irnam oda h "te vak vagy drágám...?"
Akkor inkabb a semmi.. De van akinek ez a felgyulemlett feszultseg levezetésenek egyik formája.. Hat nekem meg halistennek nem.
Szerintem reménykedhetsz kedves kérdező,feltéve ha a teszt csík is rózsaszín és nem szürke. Mert ha szürke akkor csak száradási csík szerintem.
De drukkolok,én is tisztán látom a csíkot rajta,pedig nekem szemüvegem is van és anélkül is látom!! 😁
A rosszindulatú beszólásokkal meg ne törődj,biztos nem lettek jól meg....va 😂😂
Ismerősöm mondta tegyem negatívba ha látszik akkor az az...egyebkent rózsaszín csak nagyon halvány.
Az én kérdésén miatt ne essen senki a másiknak akik normális választ adott köszönöm nektek .Reggel csinálok tesztet és jelentkezem .
16#-os vagyok:
várjuk a holnap reggelit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!