Elbizonytalanodtam?! Volt valaki hasonló helyzetben?
Nálam a "jó anya leszel" definíciója az, hogy mindent megteszel a gyerekedért, amit csak tudsz.
Szóval emiatt szerintem nem kell aggódnod, te már most többet tettél érte, mint. pl. én, kivizsgálás, kezelés, diéta. Szóval szerintem jó anya leszel.:)
Minden babának a saját anyukája a legjobb anya, persze az extrém elhanyagoló anyákat kivéve. Pont az, hogy ezen gondolkodsz, mutatja, hogy jó anya leszel.
A rutin majd jön magától.
Az is normális, hogy "megijedsz", ha élesbe fordulnak a dolgok. Más a vágyakozás és más a valóság. Amikor megláttam a pozitív tesztet, nagyon megijedtem, pedig másfél évet vártunk a babára. Biztos, hogy ezt akarom, hogy most akarom?
Minden rendben lesz, ne aggódj!
Köszönöm a kedves és megnyugtató válaszokat! :-)
Már azt hittem, hogy velem van a gond, de a férjem is megnyugtatott, hogy ez normális, hiszen ez egy nagy változás lesz az életünkben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!