Menszi utan egy nappal ment el bennem a parom. Lehetek igy terhes?
Bármikor teherbe lehet esni!
Az esély más kérdés.....
Lehetsz.
Tök szabályos 30 napos ciklusokkal a fiam mensi után kb 2-4nappal jött össze. És az uh méretei is nagyobbak egy héttel,szóval nem mensi szerint vagyok vele kiírva.
Első lányomnál meg 35napos ciklusaim voltak,ő középidöben fogant,vele meg egya héttel késöbbre voltam kiirva,mint a mensi szerint kellett volna.
Utolso!
Akkor az nem abbol foganhatott,lehet elobb ,vagy az elozobol fogant,vagy mittudom en.
Az en ciklusaim sosem voltak szabalyosak. 2-3Nap plush vagy minusz mindig szokott lenni,van amikor kesobb,de van amikor elobb jo,de mindig megjon...szoval...nem tudom.
Én teljesen szabályos 25 napos ciklusok mellett (akkor már 15 éve volt így a rendszerem) a menzesz utáni elsö napon (azaz a cikklus 5. napján) lettem terhes.
Az elözö ciklusban terhesség vagy a késöbbi idöpont kizárt, mert elötte - utána 7 illetve 8 hétig nem volt semmi szex, mivel csak ezen az egy napon volt itthon.
Fene se tudja hogy mukodik ez. De mindenki mas!
Ha baba lesz,hat lesz,ha nem az se baj! Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!