A délutáni hőemelkedés jelenthet esetleg babát?
Nemm vagyok beteg, kiválóan érzem magam de már harmadik napja pontosan 37.2 a délután/esti hőm.
Lázas szerintem 5 éve nem voltam.
Vezetem a reggeli görbém, de ebben a hónapban egx katasztrófa, vagy nem volt ovum vagy csak egyáltalán nem ment feljebb a hő.
Most 30. napon vagyok általában 31 napra jön meg, de így nem tudom mikorra ne várjam.
A délutáni hő sajnos tényleg semmit nem ér.
Elvileg holnap nem kellene megjönnie neked. Holnap után tesztelhetsz, ha nem jön meg.
baba esetében csak és kizárólag az ébredési hő a mérvadó. Akármitől lehet picit magasabb, múltkor a férjemnek volt 36,8 délután, ő csaknem terhes :D
szerintem is ez a kánikula meg front okozhatja.
Ha még esetleg egybevágna az ébredési hő emelkedésével, akkor talán lenne esély, de ha a regggeli hőd nem alakul szépen, akkor az sajnos nem jelent jót, ovu után magasabbnak kell lennie 3-4 tizeddel minimum, mint ovu előtt.
Ez a ciklus egyszerűen katasztrófa a reggeli hőket nézve. Leesett ugyan a hőm, de csak egy napra ment fel és azóta jobban cikk-cakkos mint előtte és kb 1-2 tizeddel még lejjebb is van mint a ciklus első felében.
Ilyen még nem volt, de ez még csak a 4 mérős hónapom. De még nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!